KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BUNDESLIGA II"
Király: Münchenből Londonba! 2014. augusztus 26. 17:54 Véget ért a két hete tartó huzavona Király Gábor körül, a magyar kapus ismét Angliába szerződik. A másodosztályú Fulham egy plusz egy éves szerződést köt a rutinos, 38 éves hálóőrrel.
 
Lelőtték a Mikulást Hamburgban - videó 2011. december 26. 11:09 Sajátságos videoklippel kívánt kellemes ünnepeket és boldog új évet a St. Pauli futballcsapata. A hamburgi kiscsapat a Bundesliga 2-ben küzd a feljutásért, de az már most biztos, hogy játékosai célzókájával nincs gond. Kár, hogy mindennek egy dalos-mosolygós Mikulás itta meg a levét. De vajon ki a bűnös?
 
Hivatalos: Lázok a Zebráké! 2011. szeptember 16. 16:52 Lázok János a német másodosztályú MSV Duisburgban folytatja pályafutását. A 26 éves csatár a szezon végéig szóló megállapodást írt alá. A 22-es mezt kapja.
 
Meglepetéssel kezd a Serie A?! - blog 2011. szeptember 9. 14:47 Hosszú napok, nehezen gördülő órák teltek el azóta, hogy alkalmi jósunk legutóbb jelentkezett. Örömmel jelentjük, hogy bloggerünk visszatért pihenéséből és újult erővel - bár állítólag fáradtabb, mint volt... - vetette bele magát a csapatok, számok, eredmények, tippek világába. Ennek eredményeképp a mai menübe négy találkozót csempészett, amelynek sztármeccse az esti Milan-Lazio Serie A-nyitány. Ám nem csupán ez az egy rangadó szerepel a listán...
 
Felbontották Torghelle szerződését 2011. augusztus 17. 17:19 Elhagyta a német másodosztályban szereplő Fortuna Düsseldorf labdarúgócsapatát Torghelle Sándor, a magyar válogatott korábbi csatára.
 
Szombati gólparádé - fogadási blog 2011. augusztus 13. 13:09 Kurta-furcsa pénteket követően eljött a nagy nap, kezdődik a Premier League, folytatódik a Bundesliga, egyszóval kezd lassan beindulni a nagyüzem, a várva várt focidömping. Bloggerünk meccsekre, alkalmi jósa gólokra fogadott - mindenki megtalálhatja számításait...
 
Be fog jönni! - fogadási blog 2011. augusztus 12. 15:04 Vészesen közeledik a hétvége, már látszanak a Premier League hegyei, de egyet még aludnunk kell ahhoz, hogy odaérjünk. A csütörtöki szárnyaszegett nap után a péntek egy fokkal jobb, a választék nagyobb, kezd "színesedni" a táj. Bloggerünk és alkalmi posztolója ezúttal is érdekes tippekkel érkezett meg, a tenisz mellett természetesen a labdarúgásé lesz a főszerep. Szerintük ma érdemes rájuk hallgatni, mert minden be fog jönni...
 
Döntetlenek péntekje - fogadási blog 2011. augusztus 5. 12:12 A nemzetközi kupasikerek után bloggerünk a bajnokságokban is szeretne maradandót alkotni, nem mellesleg tovább növelni pozitív mérlegét. Erre a legjobb alkalom máris adja magát, pénteken több liga is képviselteti magát - ehhez képest a döntetlenekre való tippelés elég bátornak tűnik. Mi is szurkolunk és kíváncsian várjuk a fejleményeket - az ikszeket.
 
Pénteki búfelejtő - fogadási blog 2011. július 22. 13:35 A Ferencváros kissé talán váratlan, éppen ezért fájdalmas kiesése után is felkelt a nap, jóllehet, bloggerünket elégé megviselte a tény: a zöld-fehérek elhullottak, s ment velük a továbbjutásukra feltett nagy adag pénz is. A meglepetésekkel tarkított Európa-liga-napot követően péntekre maradt a búfelejtés, jósunk ezt egy szimpla és egy hármaskötés formájában szeretné véghezvinni. Kívánunk neki mihamarabbi "felépülést"!
 
Máris megszületett az év gólja?! - videó 2011. július 19. 13:18 Sascha Rösler, a Fortuna Düsseldorf széles körben aligha ismert játékosa varázslatos gólt szerzett a Bochun ellen, a Bundesliga II első fordulójának zárómérkőzésén: a kapunak háttal, ollózva terelte a labdát a bal felső sarokba. Andreas Luthe kapus nyújtózkodott lelkesen, de esélye sem volta hárításra. Bár a topligákban még el sem kezdődött az "élet", meglehet, hogy Rösler máris meglőtte a szezon gólját. Nem mellékesen: csapata 2-0-ás sikerrel rajtolt.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu