KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GYEPES_GABOR"
Gyepes Gábor a Vidiből Malajziába tart 2013. december 1. 17:15 Gyepes Gábor csütörtökön jelentette be, hogy elhagyja a Videotont egy külföldi szerződés miatt, a székesfehérvári klub pedig nem gördített akadályt a távozás elé. Bár hivatalos bejelentés még nincs, az új csapat valószínűleg a malajziai Sarawak Crocs lehet, ugyanis a védő próbajátékra utazott.
 
Gyepes elmegy, eddig játszott a Vidiben 2013. november 28. 11:49 Gyepes Gábor augusztusban igazolt a Videotonhoz a sérült Juhász Roland pótlására, de máris továbbáll Székesfehérvárról, miután külföldi ajánlatot kapott, jelenlegi klubja pedig nem gördít akadályt a távozása elé.
 
Gyepes jött Juhász helyére a Vidinél 2013. augusztus 29. 11:17 A Videoton labdarúgócsapata egyéves szerződést kötött az angol Portsmouth csapatából hazatérő magyar válogatott védővel, Gyepes Gáborral, akinek a sérült Juhász Rolandot kell pótolnia a védelem közepén.
 
Gyepes a harmadosztályban folytatja 2012. szeptember 7. 16:09 Gyepes Gábor az angol League One-ban szereplő Portsmouth csapatában folytatja pályafutását. A 26-szoros válogatott védő egyelőre december 31-ig írt alá, ám amennyiben rendeződik a klub helyzete, újratárgyalja szerződését. A futballista vasárnap, a Crawley Town ellen mutatkozhat be új egyesületében.
 
A Vasashoz szerződött Gyepes 2012. április 17. 18:54 A Vasas labdarúgócsapata hivatalos közleményben tudatta, hogy a szezon végéig szerződtette Gyepes Gábort. A hátvéd a Ferencvárossal is tárgyalt, ám mivel nem tudtak megegyezni, másik klubnál próbál szerencsét. Az angyalföldiek azt követően csaptak le rá, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága visszaadta az átigazolási jogukat, miután rendezték az Ambrusics Róberttel szembeni tartozásukat. Gyepes legutóbb a Cardiff City alkalmazásában állt, de szerződést bontottak, így szabadon igazolható volt.
 
Angliából a Fradiba? 2012. március 6. 19:06 Gyepes Gábor, a volt ferencvárosi védő keddtől újra együtt edz a labdarúgó NB I kilencedik helyén álló együttessel. Bár a szurkolók örülnének, egyelőre nincs szó arról, hogy a Cardiff-fal szerződést bontó játékost leigazolják a zöld-fehérek - írja a csapat egyik szurkolói oldala, az ulloi129.wordpress.com. Mint ismeretes, Gyepes télen távozott Angliából, miután a Championshipben szereplő walesiek szerződést bontottak vele. Azóta nincs csapata a korábbi válogatott játékosnak.
 
Ismét csak Priskin kapott lehetőséget 2011. április 16. 19:45 Egyetlen magyarként Priskin Tamás léphetett pályára a Championship 42. fordulójának szombati játéknapján. A magyar támadó a 68. percben állt be a feljutásért küzdő Swansea együttesébe, gólt azonban ő sem tudott szerezni a Burnley ellen. Az Ipswichben Fülöp Márton immáron sorozatban ötödik találkozóját volt kénytelen a padon tölteni, miután a londoniak kapuját ismét Arran Lee-Barrett védte. Gyepes Gábor is csak a partvonalon túlról nézhette végig csapata mérkőzését.
 
Vesztettek a magyarok a Championshipben 2011. március 8. 23:33 Egyik magyar futballista csapata sem győzött, mi több, mindegyiké kikapott az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság, a Championship 36. fordulójában. A listavezető Queen's Park Rangersben hosszú sérülése után másodjára kezdő Buzsáky Ákos 71 percet játszott a Millwall elleni 0-2-n, a Readingtől otthon vesztő Ipswichben Fülöp Márton kezdett a kapuban, Priskin Tamás pedig a 62. percben állt be. A Crystal Palace-szel szemben alulmaradt Cardiffban Gyepes Gábor végig a kispadon ücsörgött.
 
Magyar gól a Championshipben 2011. január 22. 19:44 Gyepes Gábor biztosította be a Cardiff City győzelmét a Championship 27. fordulójában, a Watford ellen, 83. percben szerzett találatával ő állította be a 4-2-es végeredményt. A győzelemnek köszönhetően már második helyen a wales-iek. Priskin Tamás ezúttal néma maradt, Fülöp Márton két gólt kapott, de így is győztek a Doncaster ellen 3-2-re. Buzsáky Ákos csapata, a listavezető QPR vasárnap kora délután fogadja a Coventryt.
 
Szalai Ádám nem ígér gólt – videó! 2010. október 4. 20:46 Szalai Ádám gólt nem, százszázalékos teljesítményt ellenben ígér az Európa-bajnoki selejtezőkön. A magyar válogatottba ismét meghívott Gyepes Gábor nem szeretné, ha San Marino ellen megszenvednének a kötelező győzelemért, a finnországi találkozóra azonban remek erőfelmérőként tekint. Dzsudzsák Balázs elmondta, a válogatottban sokkal többet kell hátrajönnie védekezni, mint a PSV-ben, és a teher is nagyobb rajta a nemzeti együttesben.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu