Gyepes jött Juhász helyére a Vidinél

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 29. 11:17
A Videoton labdarúgócsapata egyéves szerződést kötött az angol Portsmouth csapatából hazatérő magyar válogatott védővel, Gyepes Gáborral, akinek a sérült Juhász Rolandot kell pótolnia a védelem közepén.


 

A Belgiumból végleg hazatérő Juhász Roland súlyos térdsérülést szenvedett a Videoton győri bajnoki meccsén az NB I ötödik fordulójában, így nemcsak a magyar válogatott kulcsfontosságú világbajnoki selejtezőjét kell kihagynia Bukarestben, hanem hosszabb időig klubja sem számíthat rá.

A székesfehérvári együttes viszont máris megtalálta a megfelelő helyettest Gyepes Gábor személyében. A 32 éves volt válogatott védő korábban játszott már Angliában a Wolverhampton Wanderers, a Northampton Town, a Cardiff City és előző szezonban a Portsmouth FC csapatainál. Új szerződése egy évre, 2014. június 30-ig szól.

Nagyon örülök, hogy sikerült a Videoton FC-hez igazolnom, remélem, a pályán és a pályán kívül is segíteni tudom a csapatot - nyilatkozta Gyepes a Vidi hivatalos honlapjának. - Attól függetlenül, hogy az elmúlt évek legnagyobb részét Angliában töltöttem, természetesen figyelemmel kísértem a magyar futballt."

"Tisztában vagyok azzal, hogy a Videoton FC az egyik legjobb klub itthon. A válogatott kapcsán több játékost is ismerek a Vidiből, Torghelle Sanyival, Juhász Rolival, Tóth Balázzsal és Sándor Gyurival játszottam együtt a nemzeti csapatban, sőt, utóbbival egy iskolába is jártunk, nem teljesen ismeretlen tehát a közeg, amibe kerültem."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Juhász megsérült, Bukarestnek lőttek
Igazolódott az előzetes aggodalom, Juhász Roland térdsérülést szenvedett a Videoton vasárnapi Győr elleni 1-1-es bajnoki döntetlenje során, emiatt pedig többek között a válogatott bukaresti túráját is kihagyni kényszerül....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu