KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JUHASZ_ROLAND"
Megműtötték Juhász Rolandot 2013. szeptember 3. 16:27 Megműtötték hétfőn Juhász Rolandot, a Videoton FC válogatott labdarúgóját, aki kedden már el is hagyhatja a kórházat.
 
Gyepes jött Juhász helyére a Vidinél 2013. augusztus 29. 11:17 A Videoton labdarúgócsapata egyéves szerződést kötött az angol Portsmouth csapatából hazatérő magyar válogatott védővel, Gyepes Gáborral, akinek a sérült Juhász Rolandot kell pótolnia a védelem közepén.
 
Juhász nincs az El-keretben 2013. június 27. 12:47 Bár Juhász Roland szívesen maradna a Videotonban kölcsönszerződésének lejárta után is, a jelek szerint nem számolnak a székesfehérváriaknál a magyar válogatott védővel, akinek játékjogát az Anderlecht birtokolja. Nem nevezték az El-selejtező-keretbe.
 
Ötmeccses eltiltás Juhásznak 2013. május 9. 21:27 Öt Magyar Kupa-mérkőzéstől eltiltotta Juhász Rolandot, a Videoton FC játékosát a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága csütörtökön. Az indoklás még várat magára.
 
Vb-selejtezők: Egervári kihagyta Juhászt 2013. március 11. 15:21 Egervári Sándor szövetségi kapitány kihirdette a románok elleni, március 22-i és a törökök elleni, március 26-i vb-selejtezőkre készülő keretét. A tavaszi szezont kiváló formában kezdő, 21 éves Kovács István is tagja a keretnek - az első fordulókban két nagyszerű gólt szerző középpályás első alkalommal készülhet a felnőttek között. Nem került be viszont a Videotonból Juhász Roland, aki egyelőre meccshiánnyal küzd, ezért Egervári Sándor még nem számít a játékára.
 
Juhász: Még nem tárgyaltam senkivel 2013. január 10. 12:41 Juhász Rolandot több belga és magyar sajtótermék is összeboronálta a török Trabzonsporral, de az Anderlecht védője menedzsmentjén keresztül kéri: senki ne higgyen a pletykáknak.
 
Juhász a hollandoknak drukkol az Eb-n 2012. június 6. 11:33 Juhász Roland majd’ húsz éve Hollandiáért szorít a nagy tornákon, és szokásán a pénteken kezdődő Európa-bajnokságon sem változtat. Az Anderlecht sérülések kínozta hátvédje szerint az olaszokat nem szabad lebecsülni, az angolokat viszont negyeddöntőre sem méltatja.
 
Világsztár edzheti Juhászt 2012. május 22. 12:50 Az Anderlecht Gianfranco Zolát is megkörnyékezte a megüresedett vezetőedzői poszt kapcsán. Az olasz szakembernek jelenleg nincs állása, de a Lazio kispadjára is esélyesnek tartják. A Juhász Rolandot is foglalkoztató brüsszeliek több vasat tartanak a tűzben, John van der Bromot és Ralf Rangnickot szintén a potenciális jelöltek között tartják számon. A belga együttes Ariel Jacobs lemondása után keres új szakvezetőt.
 
Juhász: Csak a Bayern! 2012. május 7. 16:57 Juhász Roland a negyedik, az Anderlecht a 31. bajnoki címét ünnepelhette vasárnap délután Belgiumban. A magyar válogatott védő együttese egy 94. percbeli gólnak köszönhette, hogy már két körrel a vége előtt begyűjtötte az aranyat, dacára annak, hogy a szezon folyamán mindenki ellenük volt. Most azért szorít, hogy közvetlenül főtáblás lehessen az Anderlecht.
 
Belgium: Juhász negyedszer bajnok - fotó 2012. május 7. 00:19 Guillaume Gillet 94. percben szerzett tizenegyesgóljának köszönhetően 1-1-re végzett üldözőjével, a Bruges-zsel, és két körrel a vége előtt, hazai pályán ünnepelhette 31. belga bajnoki címét vasárnap este Juhász Roland csapata, az Anderlecht. Gratulálunk, Roli!
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu