Juhász: Még nem tárgyaltam senkivel

Szerző: SHLétrehozva: 2013. január 10. 12:41
Juhász Rolandot több belga és magyar sajtótermék is összeboronálta a török Trabzonsporral, de az Anderlecht védője menedzsmentjén keresztül kéri: senki ne higgyen a pletykáknak.


 

„Örülök, hogy sokakat érdekel a sorsom, jólesik a magyar futballszurkolók támogatása. Értékelem, hogy rengetegen bíznak abban, hogy mihamarabb megoldódik a jövőm. Ugyanakkor tisztelettel kérek mindenkit, legyen türelmes, és ne higgyen a pletykáknak” – fordult Juhász a közvéleményhez.

„Olvasom a híreket, folyamatosan kapom a telefonokat, holott én nem egyeztem meg senkivel, mi több, egyetlen klubbal sem tárgyaltam még. Nem utaztam el sehova, itt vagyok Brüsszelben, és az U21-es csapattal készülök.”

„A menedzserem természetesen dolgozik, ő áll kapcsolatban az érdeklődőkkel, de nekem az a feladatom, hogy minél jobb állapotban legyek, ezért a munkára koncentrálok. Ígérem, nem titkolózom majd, amint konkrétum történik az ügyemben, tájékoztatom a sajtót, s rajta keresztül a drukkereket.”  

Juhászt a napokban három Premier League-csapat kapcsán is emlegették, de a SportHirado.hu-nak elmondta, egyelőre semmilyen konkrétumról nem tud beszámolni.

Címkék: juhasz_roland
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu