Juhász: Kivárok, még nincs konkrétum

Szerző: Czövek OszkárLétrehozva: 2013. január 7. 17:09
EXKLUZÍV. Juhász Roland a menedzserére bízza a klubcserével kapcsolatos tárgyalásokat, a Sunderland 2,5 millió fontos ajánlatáról szóló sajtóhíreket sem tudja megerősíteni. Az viszont továbbra is prioritás, hogy még januárban, lehetőleg minél előbb elhagyja az Anderlechtet.


 

A The Sun brit lap kész tényként közölte a napokban, hogy a Sunderland 2,5 millió fontos ajánlatot tett le az asztalra Juhász Rolandért. Hogy ennek a hírnek mennyi a valóságtartama, annak kiderítésére az első számú érintetthez fordultunk.

„Nem tudok ilyesmiről, de amúgy is: ezekben az ügyekben az ügynököm a kompetens. (Filipovics) Vladannal nemcsak munkakapcsolatban állunk, egyben a barátom is; biztos vagyok benne, hogy maximálisan az én érdekeimet veszi figyelembe a különböző egyeztetéseken” – nyilatkozta Juhász Roland a SportHirado.hu-nak.

A Fekete Macskák mellett az Evertonnal és a West Ham Uniteddel is összeboronálta a bekket a brit sajtó, pontosabban a Daily Mail, és Juhásznak egyáltalán nem lenne ellenére, ha a Premier League-ben folytatná. Azt meg kár is megemlíteni neki, hogy ezekben a csapatokban aligha lenne bebetonozott helye a kezdőcsapatban.

„Az angol futball, az ottani stadionok hangulata, a szurkolók – minden lenyűgöző. Arról pedig nem is álmodok, hogy bárhol bérelt helyem lenne. Keményen meg kell küzdeni minden apró sikerért, pláne az első hónapokban, de felveszem a kesztyűt. Az sem kizárt, hogy a télen csak kölcsönszerződésben tudunk megállapodni, de a lényeg, hogy a lehető legtöbbet futballozzam, lehetőleg Nyugat-Európában” – utalt Juhász részben az ukrán Dnipro megkeresésére.

„A magam részéről most annyit tudok tenni, hogy formában tartom magam. Az Anderlechtnél továbbra is a fiatalokkal edzem, de legalább a kondimat meg tudom őrizni. Az új csapatomnál erőnléti gondjaim bizonyosan nem lennének.”

Juhásznak meg sem fordul a fejében, hogy talán mégis maradnia kellene Brüsszelben.

„Azt már hetekkel ezelőtt kijelentettem, hogy az Anderlechtnél nincs jövőm, a helyzet mit sem változott azóta. Az, hogy minél hamarabb elszerződjem, a klub érdeke is, fél év múlva sokkal kevesebbet tudna keresni rajtam, és addig ugye a fizetésemet is állnia kellene.”

Juhászt a pénz nem motiválja: „Ha nem így lenne, akkor edzegetnék, és várnám az Anderlecht menetrend szerint érkező utalását. Az azonban semmilyen szempontból sem lenne célravezető, a válogatott pályafutásomnak sem tenne jót. Márpedig első a nemzeti csapat!”

 

(Fotó: rsca.be)

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu