Juhász: Csak a Bayern!

Létrehozva: 2012. május 7. 16:57
Juhász Roland a negyedik, az Anderlecht a 31. bajnoki címét ünnepelhette vasárnap délután Belgiumban. A magyar válogatott védő együttese egy 94. percbeli gólnak köszönhette, hogy már két körrel a vége előtt begyűjtötte az aranyat, dacára annak, hogy a szezon folyamán mindenki ellenük volt. Most azért szorít, hogy közvetlenül főtáblás lehessen az Anderlecht.


„Akkor sem fordult meg a fejemben, hogy veszélybe kerülhet a bajnoki címünk, amikor a mérkőzés vége felé a Bruges állt győzelemre, hiszen az esetleges vereség ellenére is biztos voltam abban: a hátralévő két fordulóban megszerezzük az aranyérmet. Azt ugyanakkor elismerem, délután még nem arra készültünk, hogy este a ligaelsőségünket ünnepeljük majd. De a sors visszaadta azt, amit 2009-ben elvett: abban a szezonban azért játszhatott velünk bajnoki döntőt a Standard, mert az utolsó fordulóban a Gent a hajrában büntetőt rontott ellene – a pontazonosság miatt megrendezett finálét pedig megnyerte. Ezúttal viszont mi örülhettünk a hosszabbításban. Jó, hogy így alakult, mert nagy megkönnyebbülés ez a számunkra. A bajnokság során azt tapasztaltam, hogy senki nem akarja, hogy nyerjünk, valahogy minden és mindenki ellenünk volt.

Juhász hozzátette, különösen jó hír, hogy a belgiumi magyar légiósok remek hétvégét zártak. "A Genk – Köteles Lacival és Tőzsér Danival a pályán – győzött, ráadásul Dani fontos gólt szerzett, ami azért is örömteli, mert nem volt szép, ahogy az elmúlt időszakban bántak vele – erre tessék, ő ismét bizonyítja, milyen fontos láncszeme a csapatnak. A Genk – pláne így, hogy a Bruges csak egy pontot szerzett – még versenyben van a második helyért, és meg is érdemelné az ezüstérmet, mert szerintem a második legjobb a ligában. Boldog voltam, hogy Czvitkovics Peti is eredményes volt, mi több, győzelmet érő találatot jegyzett, ami jókor jött neki, hiszen hosszú sérülésből tért vissza. Én a bajnoki cím megszerzése mellett azért vagyok elégedett, mert messze mi kaptuk a legkevesebb gólt az idényben, és ez a védőmunkánkat dicséri. Az egyetlen hiányérzetünk az Európa-liga-szereplésünk miatt lehet, ahol ugyebár a csoportkörben remekeltünk, a kieséses szakaszban viszont nem volt szerencsénk. Sebaj, most már nincs más dolgunk, mint drukkolni a Bayern Münchennek a BL-döntőben, mert a németek sikere esetén az Anderlecht automatikusan főtáblára kerül.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu