KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RSC ANDERLECHT"
BL-főtáblás az Anderlecht 2014. május 19. 12:12 Sorozatban harmadszor az Anderlecht nyerte meg a belga labdarúgó-bajnokságot, miután a rájátszás vasárnapi utolsó fordulójában 3-1-re legyőzte a Lokerent.
 
Juhász-Anderlecht: vége - HIVATALOS 2013. július 11. 14:51 Villámhír Belgiumból: Juhász Roland szabadon igazolható. Az Anderlecht azonnali hatállyal, közös megegyezéssel felbontotta 2014-ig szóló szerződését.
 
Megvan Juhászék új edzője 2012. május 30. 23:42 A várakozásoknak megfelelően John Van den Bromot nevezték ki a belga labdarúgó bajnok, RSC Anderlecht új vezetőedzőjének. A Juhász Rolandot is foglalkoztató brüsszeli klub szerdán jelentette be, hogy a 45 éves holland szakember veszi át a munkát Ariel Jacobtól.
 
Juhász: Csak a Bayern! 2012. május 7. 16:57 Juhász Roland a negyedik, az Anderlecht a 31. bajnoki címét ünnepelhette vasárnap délután Belgiumban. A magyar válogatott védő együttese egy 94. percbeli gólnak köszönhette, hogy már két körrel a vége előtt begyűjtötte az aranyat, dacára annak, hogy a szezon folyamán mindenki ellenük volt. Most azért szorít, hogy közvetlenül főtáblás lehessen az Anderlecht.
 
Belgium: Juhász negyedszer bajnok - fotó 2012. május 7. 00:19 Guillaume Gillet 94. percben szerzett tizenegyesgóljának köszönhetően 1-1-re végzett üldözőjével, a Bruges-zsel, és két körrel a vége előtt, hazai pályán ünnepelhette 31. belga bajnoki címét vasárnap este Juhász Roland csapata, az Anderlecht. Gratulálunk, Roli!
 
Arsenal, Spurs: ők is felsülnek? - blog 2011. december 27. 13:33 A Chelsea, a Manchester City és a Liverpool váratlan pontvesztésekbe szaladt bele a Premier League 18. fordulójában, a hétfői baklövések után lép pályára az Arsenal és a Tottenham. Jó kérdés, hogy vajon a londoni nagyok is felsülnek-e a játéknapon - bloggerünk mindenesetre igyekszik választ adni a fenti kérdésre. Is.
 
Juhász tudja, mi a válogatott gyengéje 2011. november 19. 10:00 Nem okolja a védelmet a lengyelek elleni vereségért, viszont tudja, mi volt a magyar labdarúgó-válogatott 2011-es remeklésének titka Juhász Roland, aki a SportHiradónak elárulta, hosszútávon mi lehet a gyenge pont. A nemzeti csapatban 69-szer szerepelt 28 éves hátvéd Egervári Sándort dicsérte, és kicsit előrepillantott 2012-re, végül kitért az eheti új fejleményekre reagálva saját jövőjére. Celtic? Rangers? Más? Nyáron? Télen? Az elnök ígéretet tett neki...
 
Juhász és Szabics is gólt lőtt 2011. október 23. 21:17 Juhász Roland csapata egyenlítő, Szabics Imre együttese második találatát szerezte vasárnap. Az Anderlecht magyar védője a 82. percben egyenlített a Westerlo vendégeként, a Sturm Graz csatára a Salzburg elleni rangadón talált az ellen hálójába. Még gy közös van a két magyarban: mindkettejük 2-1-es győzelem részese lehetett. Az Anderlecht vezet Belgiumban, a graziak viszont csak a hatodikok a tízes osztrák mezőnyben.
 
Szabicsék is behódoltak az Anderlechtnek 2011. október 20. 21:00 Három meccs után makulátlan a mérlege Juhász Roland Anderlechtjének az Európa-ligában, miután megnyerte a magyar rangadót is Grazban, Szabics Imre csapata ellen, az Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában. Élre állt csoportjában az Udinese és a Harkiv, alázott a J-jelű kvartettben a Schalke és a Makkabi, Krakkóban hasalt el a Fulham.
 
Rangadó előtt: Juhász üzent Tőzséréknek! 2011. szeptember 30. 11:47 A SportHíradó elől azok a honfitársaink sem tudnak elbújni, akik nem a topligák valamelyikében, hanem kevésbé felkapott pontvadászatban rúgják a labdát, például a belgában. A Jupiler League-re a hétvégén különösen érdemes lesz odafigyelni, lévén vasárnap rangadóra kerül sor, nem is akármilyenre: a kiváló formában lévő Anderlecht a címvédő Genknél teszi tiszteletét. A meccsen három magyar is érdekelt lesz, a hazaiaknál Köteles László és Tőzsér Dániel, a vendégeknél pedig Juhász Roland. Honlapunk utóbbit faggatta a "különös randevúról".
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu