Gyepes Gábor a Vidiből Malajziába tart

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 1. 17:15
Gyepes Gábor csütörtökön jelentette be, hogy elhagyja a Videotont egy külföldi szerződés miatt, a székesfehérvári klub pedig nem gördített akadályt a távozás elé. Bár hivatalos bejelentés még nincs, az új csapat valószínűleg a malajziai Sarawak Crocs lehet, ugyanis a védő próbajátékra utazott.


 

A malajziai klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy próbajátékra hívta 32 éves, 26-szoros magyar válogatott védőt, akit azért szeretne leigazolni, mert egy rutinos játékossal akarja megerősíteni a védelmét.

Gyepes Gábor az NB I őszi szezonjában összeszedett egy kisebb sérülést, és mindössze két bajnokin, négy Ligakupa- és egy Magyar Kupa-meccsen játszott, bár ennek ellenére sem győzte meg a vezetőket Székesfehérváron.

A játékos eddig korábban a Ferencváros, a Wolverhampton Wanderers, a Northampton Town, a Cardiff City, a Vasas és Portsmouth csapataiban játszott.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Gyepes elmegy, eddig játszott a Vidiben
Gyepes Gábor augusztusban igazolt a Videotonhoz a sérült Juhász Roland pótlására, de máris továbbáll Székesfehérvárról, miután külföldi ajánlatot kapott, jelenlegi klubja pedig nem gördít akadályt a távozása elé....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: gyepes_gabor
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu