Letette a hűségesküt a City sztárja!

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 28. 18:37
Craig Bellamy, a Manchester City walesi válogatott támadója cáfolta, hogy napirendre került volna eligazolása szeretett klubjától. Az újságírók azután kerestek neki új csapatot, hogy nagyjelenetet rendezett Mark Hughes menedzser kilenc nappal ezelőtti kirúgása után.


Craig Bellamy a City-ben, a Roberto Mancini vezette Cityben képzeli el a jövőjét. A Liverpool korábbi támadója azután sietett ezt kijelenteni, hogy sajtóhír lett a távozásáról szóló pletykákból.

Az olasz mester csak csereként számított Bellamyra a Stoke elleni győzelem alkalmával, ezt követően nyilatkozott a játékos, aki elmondta, semmi problémája nincs Mancinivel és körömszakadtáig küzd majd a világoskék mezben a sikerekért

"Az ég világon semmi bajom nincs Mancinivel. Végül is elsősorban nem ő tehet arról, hogy ide került, Mark Hughes menesztéséért természetesen nem ő a felelős. Remélem sokáig marad, mert véleményem szerint a sikerek egyik alapját a kiszámíthátóság, a stabilitás adja. Kívánom neki, hogy még évekig a City edzője legyen, ameddig csak tehetem, teljes erőbedobással fogok küzdeni a csapatért."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu