KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ROBERTO_MANCINI"
Íme az Inter új edzője! - hivatalos 2014. november 14. 19:02 Péntek este - a várakozásoknak megfelelően - kinevezték az Inter régi-új mesterét, Roberto Mancinit, aki korábban három bajnoki aranyat nyert a fekete-kékekkel, és azóta a Premier League-ben is felért a csúcsra. Legutóbb a török Galatasarayt irányította Mancio.
 
Mancini a Serie B-ben? 2014. október 15. 23:37 A tulajdonosváltáson átesett, másodosztályú Bologna első számú jelöltje a kispadra Roberto Mancini, az Inter és a Manchester City korábbi mestere - írja a La Gazzetta dello Sport szerdai cikkében.
 
Mancini: Miattam ilyen erős ez a City 2014. január 22. 19:28 A Manchester City több mint 100 gólt szerzett eddig a szezonban és az egyedüli angol klub, amely négy trófeáért áll harcban. Az elsőt már március elején elhódíthatja a Wembleyben, a Ligakupa-fináléban. Roberto Mancini, a Világoskékek májusban menesztett menedzsere szerint elsősorban ő a sikerek letéteményese, és nem utódja, a chilei Manuel Pellegrini.
 
Mancini Kassait hibáztatja 2013. október 3. 19:37 Roberto Mancini szerint "furcsa" büntetőt kapott a Juventus a Galatasaray ellen, és ha nincs ez a tizenegyes, akkor könnyen lehet, hogy mindhárom pontot elrabolta volna Torinóból új csapata szerda este, a BL-csoportkörben.
 
Már nem Mancini a City edzője! 2013. május 13. 23:54 Bréking: a Manchester City nem sokkal éjfél előtt bejelentette, hogy azonnali hatállyal menesztette posztjáról Roberto Mancinit, a csapat olasz menedzserét. A szakmai irányítást a segédedző Brian Kidd veszi át a hátralévő két mérkőzésre és a közelgő, szezonvégi amerikai túrára. Mancio 2017-ig rendelkezett élő szerződéssel, ami azt jelenti, hogy irdatlanul magas bánatpénz jár neki.
 
Mancini: Bajnok a Manchester United 2013. március 28. 22:35 Roberto Mancini feladta. Kendőzetlen őszinteséggel beszélt a Manchester City vágyairól az olasz menedzser csütörtöki sajtótájékoztatóján, a Newcastle elleni hazai bajnokit megelőzően. Azt mondta, az április derbinek már nem lesz tétje, ő már lemondott a bajnoki címről. Úgy véli, csapatának nem maradt más, mint az FA-kupa-trófea és a bajnoki ezüstérem megszerzése.
 
Ultimátumot kapott Mancini?! 2012. december 12. 17:14 Ultimátumot intézett az olasz menedzser Roberto Mancinihez a Manchester City vezérkara azután, hogy a csapat kiesett a Bajnokok Ligájából, majd elveszítette a vasárnapi manchesteri derbit (2-3) - híreszteli a Daily Star brit bulvárlap.
 
Mancini csodálja Geráékat 2012. október 19. 21:40 Gera Zoltán West Bromja a Manchester Cityt fogadja a Premier League nyolcadik fordulójának szombati játéknapján, és ha sikerülne megtörnie a világoskékek veretlenségét, akkor szerencsés esetben a második helyre is feljöhetne. Mancinit sok probléma gyötri, érezhetően tart egy kicsit a WBA-tól. Ha azonban a Sunderland elleni arcát mutatja, könnyedén nyerhet a bajnok.
 
Mancini 2017-ig hosszabbított a Cityvel 2012. július 9. 18:45 Roberto Mancini négy évvel meghosszabbította jövőre lejáró szerződését, és 2017-ig elkötelezte magát a Manchester Cityhez. Korábban az orosz válogatottal hozták szóba, de a keleti kalandból nem lesz semmi.
 
Mancini mint orosz szövetségi kapitány? 2012. július 8. 17:47 Az Orosz Labdarúgó-szövetség Roberto Mancinit szeretné megnyerni szövetségi kapitánynak, méghozzá hat évre, a saját rendezésű világbajnokságig. A Manchester Citynél hallani sem akarnak a menedzser távozásáról, akit viszont már csak egy évig köti szerződés az Etihadba.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu