Mancini: Miattam ilyen erős ez a City

Szerző: SHLétrehozva: 2014. január 22. 19:28
A Manchester City több mint 100 gólt szerzett eddig a szezonban és az egyedüli angol klub, amely négy trófeáért áll harcban. Az elsőt már március elején elhódíthatja a Wembleyben, a Ligakupa-fináléban. Roberto Mancini, a Világoskékek májusban menesztett menedzsere szerint elsősorban ő a sikerek letéteményese, és nem utódja, a chilei Manuel Pellegrini.


"Mi a véleményem a mostani Cityről? Boldog vagyok, hogy fut a szekér, hiszen én építettem fel ezt az együttest. Pellegrini jó munkát végez, de nincs itt semmi újdonság, ugyanaz történik a Cityvel, mint három éve, amikor én vettem át az irányítást.

"A City kulcsemberei azok a játékosok, akiket én szerződtettem, Sergio Agüero, Edin Dzeko, Yaya Touré, David Silva és Samir Nasri. Szívesen tekintek vissza erre az időszakra, és az élményekre, amelyeket a szurkolókkal közösen élhettem meg. Semmit sem bántam meg."

"Amit tudtam, megtettem, fantasztikus csapatunk volt, szép focit játszottunk, és csak azért nem jött össze a címvédés, mert az MU leigazolta Van Persie-t. Ha ez nincs, akkor átrendeződtek volna az erőviszonyok Manchesterben" - nyilatkozta a BBC-nek a City korábbi, a szintén BL-nyolcaddöntős Galatasaray jelenlegi mestere.

Címkék: roberto_mancini
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu