Mancini 2017-ig hosszabbított a Cityvel

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 9. 18:45
Roberto Mancini négy évvel meghosszabbította jövőre lejáró szerződését, és 2017-ig elkötelezte magát a Manchester Cityhez. Korábban az orosz válogatottal hozták szóba, de a keleti kalandból nem lesz semmi.


 

A napokban még arról szóltak a híradások, hogy az orosz szövetség a 2018-as világbajnokságig számítana a menedzserre, akinek évi hatmillió fontos fizetést ajánlott.

A tervek aligha valósulnak meg, a Manchester City ugyanis hétfő este bejelentette, hosszú távon számít az olasz mesterre.

Úgy hírlett, a klub eleinte csak két évvel toldotta volna meg a megállapodást, Mancini azonban ennyivel nem érte be – végül ő győzött.

Az eredmények az ő malmára hajtották a vizet, hiszen tavasszal több mint négy évtized után nyert bajnoki címet az együttes, egy évvel korábban pedig FA-kupa-győzelemhez segítette a csapatot.

Mancini örömmel folytatja a munkát az Etihad-stadionban, és reméli, a sikerek a folytatásban sem kerülik el Manchester kék felét.

„Boldog vagyok, hogy további öt évig szolgálhatom a klubot. Hatalmas lehetőség áll előttünk, ami a mostani sikerekre épül. A Manchester City fantasztikus klub, alig várom az előttem váró kihívásokat” – nyilatkozta meglehetősen sablonosan a szakvezető.

Az ügyvezető felhívja rá a figyelmet, immár a nemzetközi porondon is címeket várnak el a csapattól.

„Roberto sok-sok éve bizonyítja Európában, milyen képességek birtokában van. Egymást követő évben nyert FA-kupát és egy nagyon emlékezetes bajnoki aranyat – most Európában is letehetjük a névjegyünket” – fogalmazott John MacBeath.

Címkék: roberto_mancini
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu