Mancini mint orosz szövetségi kapitány?

Létrehozva: 2012. július 8. 17:47
Az Orosz Labdarúgó-szövetség Roberto Mancinit szeretné megnyerni szövetségi kapitánynak, méghozzá hat évre, a saját rendezésű világbajnokságig. A Manchester Citynél hallani sem akarnak a menedzser távozásáról, akit viszont már csak egy évig köti szerződés az Etihadba.


 

A Manchester City egyeduralkodóként mazsolázik az átigazolási piacon, most viszont rálicitálhat a kapitányt kereső orosz szövetség.

A szbornaja Roberto Mancinit szeretné meggyőzni a váltásról, és évi hatmillió fontot tömne a zsebébe, ráadásul 2018-ig szóló kontraktust tolna az orra alá.

Az olasz szakember állítólag nem zárkózik el a tárgyalásoktól, s mivel jelenlegi szerződése 2013-ban lejár a Premier League bajnokánál, nem is lefutott a verseny.

A Manchester City azonban úgy hírlik, megmakacsolta magát, és esze ágában sincs elengedni a szakvezetőt, akivel 1968 után nyert ismét bajnoki címet a tavasszal.

Az égszínkékek hosszabbítanának Mancinivel, ám mert csak két évvel toldanák meg a megállapodást, egyelőre nem jutottak dűlőre a felek.

A City szóvivője ugyanakkor leszögezte, nem Moszkvába, hanem a klub ausztriai edzőtáborába utazik a mester a nyári szünet végeztével.


Címkék: roberto_mancini
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu