Mancini: Bajnok a Manchester United

Szerző: SHLétrehozva: 2013. március 28. 22:35
Roberto Mancini feladta. Kendőzetlen őszinteséggel beszélt a Manchester City vágyairól az olasz menedzser csütörtöki sajtótájékoztatóján, a Newcastle elleni hazai bajnokit megelőzően. Azt mondta, az április derbinek már nem lesz tétje, ő már lemondott a bajnoki címről. Úgy véli, csapatának nem maradt más, mint az FA-kupa-trófea és a bajnoki ezüstérem megszerzése.


"Vége. Csalódottak vagyunk, hogy nem jön össze a címvédés, de el kell ismernünk, hogy ebben a szezonban jobb csapat nálunk a Manchester United."

A City nem csak a bajnokságban, hanem a BL-ben is alulmúlta a várakozásokat, hiszen utolsó helyen végzett csoportjában, és ez még akkor is blamának számított, ha tudjuk, ez volt az egyik, ha nem a legerősebb kvartett a csoportkörben. Jövőre ismét a Bajnokok Ligájában vitézkednének a világoskékek, és erre meg is van minden esélyük.

"Négy ponttal előzzük meg a Chelsea-t, öttel a Tottenhamet. Keményen dolgoznunk kell tovább, maradtak még céljaink, az FA-kupában és az ezüstért folyó harcban is a végsőkig küzdünk majd."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu