"A szurkolóknak ez a Rooney kell"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 24. 12:54
A bajnokságban botladozó Manchester United szerda este 1-0-ra legyőzte a Bajnokok Ligájában a Real Sociedadot, de a játék alapján nagyobb gólarányú győzelmet is arathatott volna. David Moyes menedzser az idén fantasztikus formában futballozó Wayne Rooney-t dicsérte, aki ezúttal is főszerepet játszott a győzelemben. A csatár egyébként éppen ma, október 24-én ünnepli 28. születésnapját.


 

Wayne Rooney eddig fantasztikus formában futballozik a 2013/2014-es szezonban, ezt bizonyította szerda este is, amikor a Manchester United 1-0-ra legyőzte a Real Sociedadot a Bajnokok Ligája harmandik csoportkörében. A találat ugyan öngól volt, de az akció az angol csatártól indult, aki bődületes kapufát lőtt, a hazai védők pedig már nem tudtak felszabadítani.

"Csodálatos volt, amit ma este csinált - lelkendezett játékosáról David Moyes, a hazaiak menedzsere. - Mondjuk mindenki jól végezte a dolgát, de nagy szükségünk van arra, hogy egy olyan szintű játékosnak is jól menjen, mint Wayne. Ezzel szerencsére nincs is gond, a szurkolók pedig ezt akarják látni."

"Jól játszottunk, többször is gólt szerezhettünk volna, mondjuk még párszor illett is volna betalálnunk. Hatszor-hétszer is növelhettük volna az előnyünket, és akkor sem lett volna irreális a különbség. Elrontottunk pár szabadrúgást a 16-os környékéről, ennek pedig nem örülök. Volt pár dolog, ami nem úgy ment ma, ahogy elképzeltük."

"Remélem, ezt alendületet tovább tudjuk vinni szombatra is - tette hozzá Rooney. - Viszont nem voltunk elég következetesek. Újra azoknak kell lennünk a meccseken, reméljük, a mai meccs volt a kezdet. A Stoke elleni szombati meccs kemény lesz. Mivel pár pontot már elszórtunk a bajnokságban, nem tehetjük meg újra."

UEFA BAJNOKOK LIGÁJA 2013/2014

A-CSOPORT, 3. FORDULÓ:
MANCHESTER UNITED (angol) - REAL SOCIEDAD (spanyol) 1-0 (1-0)
Manchester, Old Trafford, V.: Bas Nijhuis (holland).

MANCHESTER UNITED: De Gea - Rafael (Smalling, 60.), Jones, Evans, Evra - Carrick, Giggs - Valencia, Rooney, Kagava - Hernández (Young, 80.) Menedzser: David Moyes
Cserék: Lindegaard (kapus), Smalling, Büttner, Nani, Young, Fellaini, Januzaj

REAL SOCIEDAD: Bravo - C. Martínez, Mikel, I. Martínez, De la Bella - Bergara, Zurutuza (Ch. Castro, 77.), X. Prieto - Vela, Seferovic (Agirretxe, 77.), Griezmann Vezetőedző: Jagoba Arrasate
Cserepad: Zubikarai (kapus), Ansotegi, Cadamuro, Pardo, Ros, Agirretxe, Ch. Castro

Gólszerző: I. Martínez (2. - öngól)
Sárga lap: Rafael (26.), Kagava (36.), ill. X. Prieto (43.)

A CSOPORT ÁLLÁSA
1. Manchester United 3 3 1 0 6-3 7 pont
2 Bayer Leverkusen 3 2 0 1 8-5 6 pont
3. Sahtar Doneck
3 1 1 1 3-5 4 pont
4. Real Sociedad 3 0 0 3 1-6 0 pont

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Öngól kellett az MU-nak, Bayern-gála
A- ÉS D-CSOPORT. VIDEÓ! Villámgyors öngól kellett a Manchester United második idei BL-sikeréhez, amely az Old Traffordon jött össze a csoport leggengébbnek tűnő csapata, a Real Sociedad ellen szerda este. Rooney és társai...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu