Moyes 50 milliót kap tűzoltásra

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 1. 09:04
Angol sajtóértesülések szerint David Moyes, a Manchester United új menedzsere a januári átigazolási időszakban 50 millió fontot kap, hogy helyrehozza a nyári piacon elkövetett bakikat, és megmentse a botrányosan kezdett szezont.


 

A Manchester United vezetőire nagyon mély benyomást keltett, hogy a csapat sorozatban kétszer is kikapott a bajnokságban (Manchester City idegenben és West Bromwich Albion otthon), ezért a The Mirror értesülései szerint David Moyes menedzser januárban 50 millió fontot kap új játékosokra, hogy megmentse a szezont, és megőrizze azt a Premier League-rekordot, hogy a MU 1992 óta mindig az első négyben végzett - sőt, 13-szor az élen.

A WBA elleni 2-1-es vereséggel a csapat a 12.helyen áll a tabellán, ilyen rossz rajtja 24 éve nem volt a Unitednek. A bajnoki riválisok - különösen a Chelsea és a City - alaposan megerősítették a keretüket nyáron, ezért a PL keményebb lett, mint eddig bármikor, 5-6 csapat is esélyes a végső győzelemre. Erre most jött rá a klubtulajdonos Glazer-család, és menteni akarják, ami menthető.

Ezért most megadják azt a pénzt, amire Moyes-nak szüksége van: a skót menedzser 50 millió fontért igazolhat a januári átigazolási időszakban. Nyáron a United olyan játékosokat akart megszerezni, mint Cesc Fabregas (Barcelona), Thiago Alcantara (Barcelona), Daniel De Rossi (AS Roma), Ander Herrera (Atjletic Bilbao) vagy Leighton Baines (Everton), de a végén, az utolsó utáni pilanatban csak Marouane Fellainit sikerült a klubhoz hozni.

A tréner már nyilvánosan is elmondta, hogy legalább 2-3 játékosra van szüksége, és ilyen kerettel a Bajnokok Ligájában sem tartja esélyesnek együttesét. Valószínű, hogy a MU újra bejelentkezik Herreráért, egy balhátvédért (vagy Baines, vagy Luke Shaw a Southampton játékosa), és a védő Eliaquim Mangala (FC Porto) is célkeresztben van, mert a jelenlegi középhátvéd-páros (Nemanja Vidics és Rio Ferdinand) túl sokat hibázott idén, és valószínűleg ez az utolsó szezonjuk együtt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Moyes: Ez a United a BL-ben sem esélyes
A Manchester United sorozatban második komoly fiaskóját szenvedi el a Premier League-ben, a múlt heti katasztrofális városi derbi (4-1) után hazai pályán a West Bromwich Albion is legyőzte (2-1). David Moyes, a csapat menedzsere...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
City-KO, a United árnyéka volt önmagának
A Manchester City nagyon simán, és teljesen megérdemelten gyűjtötte be a három pontot a városi derbin úgy, hogy szinte szétszedte az elképzelés nélkül játszó Unitedet, amely nem tudta megoldani Robin van Persie hiányát. A...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Man. United: ez katasztrofális volt!
VÉLEMÉNY. A Manchester United 2013 nyári átigazolási időszaka maga volt a teljes csőd, és nem azért, mert a klub az utolsó napig nem igazolt érdemben. A gond az, hogy a zárónapon is csak alig, a pánik és kapkodás pedig azt...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: david_moyes
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu