A United a Barcát és Iniestát bombázza

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 15. 11:37
David Moyes, a Manchester United menedzsere érkezése után egyből elrontotta a nyári átigazolási időszakot, és csak az utolsó pillanatban tudta megvenni áron felül Marouane Fellainit az Evertontól, aki ráadásul eddig nem is tűnik túl nagy erősítésnek. A csapatnak azóta pocsékul megy az angol bajnokságban, a skót tréner pedig már januárban erősíteni akar, nem is akárkivel: angol sajtóértesülések szerint Andrés Iniestával a Barcelona középpályásával.


 

David Moyes, a Manchester United menedzsere újra be akarja gyújtani a csapat lefulladóban lévő motorjait, ezért a januári átigazolási időszakban alaposan meg akarja erősíteni a keretet, ha már a nyáron nem sikerült. Erre egy komolyabb összeg áll a skót tréner rendelkezésére.

Az Independent értesülései szerint a United menedzsere a középpályát akarja bebikázni, méghozzá nem is akárkivel: a 29 éves Andrés Iniestát szeretné elhozni a Camp Nouból, akinek 2015 nyarán jár le a szerződése a Barcelonával, és a hosszabbítás igencsak elhúzódik.

"A pénz száz százalékig megvan egy nagy igazolásra - mondta Moyes, aki egyébként már nyáron is megígérte ugyanezt, de konkrét nevet ezúttal sem mondott. - Legutóbb nagyon közel voltunk egy nagy kaliberű játékoshoz, igaz, könnyű ezt mondani, ha végül nem sikerült a dolog. De a lényeg, hogy most sem kérdés: a pénz megvan, a klub pedig hajlandó költeni."

"DÉn azonban nemcsak a szezon hátrlévő részére keresek játékost, hanem az elkövetkezendő 6-7 évre. Nem tudom a választ arra, hogy már januárban sikerrel járunk-e az átigazolási piacon, de meglátom, mint tehetek. Ha ugyanis például a klubja jó helyen áll a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában, talán nem is akarják eladni."

Az újság értesülései szerint Moyes másik kiszemeltje Koke, az Atlético Madrid 21 éves középpályása. Az erősítés nagyon ráfér a Manchester Unitedre, már csak azért is, mert Robin van Persie újra megsérült, a csapat pedig címvédőként jelenleg kilencedik helyen áll a Premier League tabelláján.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az MU ismét elveszítette Van Persie-t!
Combizomhúzódást szenvedett a hétközi Bajnokok Ligája-mérkőzésen, és előreláthatólag egy hónapig nem léphet pályára Robin van Persie, a Manchester United holland válogatott csatára....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Rooney már nem az MU-val tervez?
Négyéves szerződést kínál a Manchester United Wayne Rooney-nak, a csapat angol válogatott klasszisának, aki azonban az ősszel már másodszorra utasított el hosszabbítási ajánlatot - értesült a goal.com....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A 10 legjobb ingyen igazolás Angliában
Télen a csapatok igyekszenek majd kipótolni azt, ami a nyári átigazolási időszakban nem sikerült nekik. Itt van egy tízes lista azokról a játékosokról, akik a Premier League-ben tökéletes megoldást jelentenek a posztjukon,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu