A 10 legjobb ingyen igazolás Angliában

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 11. 16:30
Télen a csapatok igyekszenek majd kipótolni azt, ami a nyári átigazolási időszakban nem sikerült nekik. Itt van egy tízes lista azokról a játékosokról, akik a Premier League-ben tökéletes megoldást jelentenek a posztjukon, ráadásul a Bosman-szabály értelmében télen már egy fillért sem kell értük fizetni, mert jövő nyáron lejár a szerződésük.


 

10. Joleon Lescott (Manchester City, 31 éves, középhátvéd). A Manchester City megújult védelmébe már Vincent Kompany is nehezen verekszi vissza magát, Lescottnak pedig még nehezebb dolga lesz. Angol középcsapatoknak viszont ajándék lenne az érkezése.

Joleon Lescott

9. Younes Kaboul (Tottenham Hotspur, középhátvéd, 27 éves). A francia játékos tehetséges, de sokszor volt sérült az utóbbi szezonokban. A Spursnél nem lesz könnyű újra bejátszania magát a kezdőbe, viszont maradhat Angliában.

Younes Kaboul

8. John Terry (Chelsea, 33 éves, középhátvéd). Még mindig a világ egyik legjobbja a posztján, és José Mourinho is kedveli, ugyanakkor talán még a portugál edző sem tudja, mit akar pontosan. Egy azonban biztos, ha egyszer valaki kikerül a kegyeiből, annak nehéz dolga lesz a Stamford Bridge-en. Ha Terry elmenne, nehéz lenne elképzelni őt másik csapatnál Angliában.

John Terry (balra)

7. Tomás Rosicky (Arsenal, 33 éves, támadó középpályás). A cseh játékos az utóbbi években sérülés miatt nem tudott kibontakozni, most pedig már Mesut Özil miatt nem is fog labdába rúgni az Emiratesben, ahol amúgy sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Tomás Rosicky

6. Bacary Sagna (Arsenal, 30 éves, jobbhátvéd). A francia védőnek nagy valószínűséggel új szerződést kínál majd az Arsenal, de azért ott jön már a helyére a háttérben Carl Jenkinson. Ki tudja?

Bacary Sagna

5. Samuel Eto'o (Chelsea, 32 éves, csatár). A kameruni csak egy évre írt alá a Stamford Bridge-re, de eddig nem hozta a várt megváltást csatárposzton. José Mourinho egyébként is igazolni akar egy fiatal, nagynevű támadót a posztra, mondjuk Radamel Falcaót.

Samuel Eto'o

4. Frank Lampard (Chelsea, 35 éves, középpályás). A Premier Leugue-ben nem volt középpályás, aki több gólt szerzett volna nála, és ikonikus figura lett a Stamford Bridge-en. José Mourinho kibulizta, hogy kapjon még egy évet, de Roman Abramovics szívbaj nélkül megszabadulna tőle.

Frank Lampard

3. Patrice Evra (Manchester United, 32 éves, balhátvéd). Nemanja Vidics távollétében ő a csapatkapitány, de távozása már a nyáron felmerült. Az új edző, David Moyes új balhátvédet akar, lehetőleg a kedvencét, Leighton Baines-t, de majdnem leigazolta Fabio Coentraót a Real Madridtól, és nézegeti a fiatal Luke Shaw-t a Southamptonnál.

Patrice Evra Fotó: Reuters

2. Ashley Cole (Chelsea, 32 éves, balhátvéd). A játékos az angol válogatott első számú balhátvédje, de klubjánál csak most kapta vissza a posztját José Mourinhótól, aki inkább az eredetileg jobbhátvéd César Azpilicuetát játszatta az ő helyén. A portugál tréner hamarosan úgyis leváltaná.

Ashey Cole

1. Nemanja Vidics (Manchester United, 32 éves, középhátvéd). A szerb játékos évekig a legmegbízhatóbb pontja volt az angol csapatnak, de az utóbbi időben, különösen az idei szezonban megkopott a fénye. Ha jól játszik, a helye még mindig megérdőjelezhetetlen, de egyrészt már nem játszik mindig jól, és a fiatalok is ott toporognak mögötte.

Nemanja Vidics (jobbra)
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu