KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BRENDON-UPC-ZF EGER"
Döntetlen a rangadón 2011. november 21. 21:29 Döntetlennel zárult az Eger-Vasas rangadó a férfi vízilabda ob I hétfői játéknapján.
 
Vízilabda: rangadót nyert az Eger 2010. november 9. 19:47 A férfi vízilabda ob I Euroligában érdekelt csapatainak keddre előrehozott mérkőzésén az Eger két góllal nyert a Szeged otthonában.
 
A Vasas megvédte bajnoki címét 2010. május 26. 19:30 Ismételten a Vasas győzelmével értek véget a vízilabda ob I küzdelmei: az angyalföldiek az Eger otthonában, ötödik mérkőzésen hódították el az bajnoki címet 10-9-es végeredménnyel.
 
Pezsgőbontás helyett aggódhat a Vasas 2010. május 22. 12:39 A Vasas vízilabdacsapata nem tudta megnyeri hazai uszodában a bajnoki címet, az Eger ugyanis ötméteresekkel jobbnak bizonyult nála 7-7-es végeredmény után.
 
Magyar sikerek a pólós Euroligában, de… 2010. február 13. 19:44 A legutóbbi fordulóban elszenvedett három vereség után javított két magyar vízilabdacsapat az Euroligában: a Vasas hat gólos győzelmet aratott a Panioniosz ellen, míg az Eger döntetlent játszott a Sturm Csehov vendégeként. Ezzel ugyan javult a két együttes továbbjutási esélye, de ez nagyban függ a riválisok eredményeitől is.
 
A Ferencváros most jár majd csúcsra 2009. május 11. 13:48 Kialakult a férfi vízilabda-bajnokság döntőjének párosítása, az egy évvel ezelőtti fináléhoz hasonlóan megint Vasas-Eger versenyfutás lesz az aranyéremért, miután előbbiek a Ferencvárost, utóbbiak a Honvédot ütötték el a lehető legrövidebb idő alatt. A nemzetközi mezőny egyik állócsillaga, a 31 éves szerb Alekszandar Sapics váratlanul bejelentette visszavonulását. A férfi Euroligában magyar csapat(ok) nélkül, de magyar idegenlégiósokkal rendezik meg rijekai négyes döntőt. Többek között erről formált véleményt a sporthirado.hu sportági szakértője, Vincze Balázs.
 
Egy Gerendás-csapatot nem lehet leírni 2009. február 6. 13:01 Tíz hónapos, három évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott első fokon Petőváry Zsolt, volt válogatott vízilabdázó, akinek Kósz Zoltán társaságában 2007 őszén az őket igazoltató rendőrökkel támadt tettlegességig fajuló nézeteltérése. Godova Gábor visszatért a férfi élvonalba: az Újpest szakmai igazgatója lett. Szivós Márton remeklésével és öt találatával a Honvéd csak egygólos vereséget szenvedett a LEN-kupában a Szinte Kazany vendégeként: a visszavágó a kupahétvége magyar szemszögből nézve legizgalmasabb csatájának ígérkezik. Többek között erről formált véleményt a SportHíradó.hu sportági szakértője, Vincze Balázs.
 
Godova kiesett, Petrovics volt a favorit 2009. január 24. 14:01 Nem Godova Gábor, hanem Petrovics Mátyás lett a női válogatott szövetségi kapitánya. Egy győzelem, két döntetlen és egy elmaradt találkozó a nemzetközi kupákban az elmúlt hétvége magyar mérlege. A szövetség főtámogatót, a bajnokság névadó szponzort kapott. Többek között erről formált véleményt a SportHíradó.hu sportági szakértője, Vincze Balázs.
 
Kemény Dénesnek be kell áldozni 1-2 évet 2009. január 16. 10:20 Megtartotta első idei edzését Kemény Dénes, a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Eldőlt, hogy Kásás Tamás nem lesz ott a nyári vb-n. A nemzetközi kupákban női csapataink biztosan jutottak tovább, a négy férficsapatra viszont éppen hétvégén vár komoly erőpróba. Petőváry Zsolt, korábbi 220-szoros válogatott játékosunk a pólót népszerűsítette és a magyar vízilabda hírnevét öregbítette Iránban. Többek között erről formált véleményt a SportHíradó.hu sportági szakértője, Vincze Balázs.
 
Vincze Balázs: Fekete hétvége volt 2008. december 18. 17:37 A férfi vízilabdázók legrangosabb kupasorozatában, az Euroliga csoportküzdelmeiben a magyar bajnok Vasas a Komjádi Sportuszodában szenvedett egygólos vereséget a szerb Partizantól, miközben az Eger Marseille-ben nem bírt francia vendéglátójával. A LEN-kupában már jóval nagyobb szerencse kísérte a két magyar klubcsapata nyolcaddöntős szereplését: a Domino és a Szeged is a negyeddöntős folytatásra vár. A SportHirado.hu szakértője, Vincze Balázs értékel.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu