KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BAJNAI_GORDON"
Majdnem lerúgták a miniszterelnök fejét 2011. augusztus 17. 14:22 Kemény leckét kapott Bajnai Gordon abból, milyen nehéz tud lenni a kapusok élete a futballpályán. A 43-as Építők hálóját védő korábbi miniszterelnök fejét teljes erőből letérdelte a Grund FC egyik ifjú játékosa egy barátságos mérkőzésen. Szándékosságról szó sem lehetett, de persze ettől a seb ugyanúgy vérzett, két és fél órás műtéttel varrták össze az orrát.
 
Bajnai: Inkább a halászlé, mint a vébé! 2010. április 2. 15:55 „A halászléfőzés szent hagyomány Baján, amit minden évben be kell tartani!” Ezt Bajnai Gordon, Magyarország hamarosan leköszönő miniszterelnöke nyilatkozta egy focikupán. A kapusként játszó politikus számára olyannyira fontos az esemény, hogy ezért még a labdarúgó-világbajnokság fináléját is beáldozza - pedig személyes meghívója van Dél-Afrikába. No, persze nem marad el a döntő, hiszen egy pohár sör kíséretében, a barátokkal televízión keresztül követi majd a történéseket. Bajnai Gordon, egy kicsit másképp!
 
Platini pályázatokra bíztatja az MLSZ-t 2010. január 30. 16:03 Az Európai Labdarúgó-szövetség gratulál a Budapesten és Debrecenben rendezett futsal EB sikerességéhez és Michel Platini elnök arra bíztatja az MLSZ-t, pályázzon a 2012-es U17-es vagy U19-es kontinenstorna lebonyolítására. A francia sportdiplomata magyarországi látogatásának második napjáról a honi szövetség honlapja, az mlsz.hu számolt be.
 
Bajnai: Puskás a mai napig példakép 2009. december 21. 16:32 A hétfő esti zürichi FIFA-gála, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség által alapított Puskás-díj első átadása alkalmából fogadta Joseph. S. Blatter, a szervezet elnöke Bajnai Gordon miniszterelnököt és Kisteleki Istvánt, az MLSZ elnökét. Bajnai nyilatkozatában kiemelte, a díj azt üzeni, hogy Magyarország is képes világszínvonalú teljesítményre. Azt is hangsúlyozta, "Puskás Ferenc mai napig példaként szolgál a magyar fiataloknak." Az év legszebb góljáért járó elismerést hétfő este 19:30-tól adják át a zürichi FIFA-gálán.
 
Madár: Nem tudom, mi lesz velem... 2009. december 15. 17:42 Erdei Zsolt nemrégiben - magyar profi bunyósként első alkalommal - egy más(od)ik súlycsoportban is felért a világ tetejére: a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú vb-öve után a Boksz Világtanács (WBC) cirkálósúlyú vébécímét is megszerezte. Bajnai Gordon miniszterelnök a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztjével tüntette ki, Madár pedig fülig érő szájjal újságolta el a SportHirado.hu-nak, milyen boldog az elismerés miatt. Amint azonban a jövő került szóba, kissé lekerekedett a kiváló sportoló szája.
 
Bajnai: Sokat jelent egy jó válogatott! 2009. szeptember 2. 15:33 Szerda kora délután Bajnai Gordon, Magyarország miniszterelnöke látogatta meg a svédek és a portugálok ellen készülő futballválogatottat. Legjobbjaink a telki edzőközpontban találkozhattak az amatőr szinten kapusként focizó politikussal, aki kiemelte: egy minden igényt kielégítő stadion felépülése elsősorban a nemzeti együttes szereplésétől függ, hiszen ha jönnek az eredmények, a nézők sem maradnak el. Az egyórás vizit jó hangulatban telt el.
 
Hivatalos: Európa legjobbjai hazánkban! 2009. május 3. 18:32 Újra rangos nemzetközi sporteseményt rendezhet Magyarország. Mustapha Larfaoui, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA), Nory Kruchten, az Európai Úszó Szövetség (LEN) és Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke aláírta ugyanis azt a háromoldalú szerződést, amely szerint hazánk rendezheti a 2010. évi úszó, műugró, szinkronúszó és hosszútávúszó Európa-bajnokságot. A Parlament Delegációs-termében megrendezett eseményen részt vett Bajnai Gordon miniszterelnök is. A kormányfő elmondta, hazánknak erőt kell merítenie az ilyen sikerekből a ránk váró nagyobb feladatok előtt.
 
Puskás Ferenc-díjat alapít a FIFA 2009. május 1. 19:36 A FIFA Puskás Ferenc-díjat alapít, melynek első átadására jövő januárban, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség hagyományos gáláján kerül sor - derült ki Bajnai Gordon miniszterelnök és Joseph Blatter FIFA-elnök péntek délutáni találkozója után. A sportvezetővel - aki az MLSZ telki edzőközpontjának szombati avatására érkezett hazánkba - ötvenperces eszmecserét folytatott parlamenti dolgozószobájában a magyar kormányfő.
 
Bajnai háríthatja Orbán lövését 2009. április 1. 10:03 Orbán Viktornak komoly riválisa akadt. Nem csak a politikai életben, még a futballpályán is. A Felcsút igazolt labdarúgója - és egyben elnöke - után újabb vezető politikusról derült ki, hogy nemcsak a a Parlamentben, hanem a zöld gyepen is képes bravúrokra. A jelenleg miniszterelnök-jelölti szerepben tetszelgő Bajnai Gordon ugyanis a Budapest-bajnokságban szereplő 43-as Építők kapusa. Csapattársa, Weitzinger Imre a SportHirado.hu-nak elmondta, igazi baráti társaságot alkotnak, amelynek egyik lelkes tagja a 41 éves politikus.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu