Platini pályázatokra bíztatja az MLSZ-t

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 30. 16:03
Az Európai Labdarúgó-szövetség gratulál a Budapesten és Debrecenben rendezett futsal EB sikerességéhez és Michel Platini elnök arra bíztatja az MLSZ-t, pályázzon a 2012-es U17-es vagy U19-es kontinenstorna lebonyolítására. A francia sportdiplomata magyarországi látogatásának második napjáról a honi szövetség honlapja, az mlsz.hu számolt be.


A korábbi kiváló futballista szombaton délelőtt a Parlamentben találkozott Bajnai Gordon kormányfővel és Kisteleki István MLSZ-elnökkel. Az UEFA első számú vezetője elárulta, minden várakozást felülmúlt a teremfoci Európa-bajnokság megrendezésének színvonala és a szurkolók érdeklődése is túlhaladta az elképzeléseket.

Kisteleki István ezután beszámolt a hazai futball aktuális helyzetéről, majd tájékoztatott a 2012-es korosztályos Eb-döntők megrendezésének szándékáról. Platini pozitívan értékelte a bejelentést, biztatta a magyar szövetséget a kandidálásra.

Bajnai Gordon díszebédet adott a vendégek tiszteletére.
Az UEFA és az MLSZ vezetői délután Debrecenbe utaztak a futsal Európa-bajnokság bronzmeccsére (Csehország-Azerbajdzsán), illetve döntőjére (Spanyolország-Portugália).

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu