KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MICHEL_PLATINI"
Platini a sárga lapokkal is variálna 2013. december 5. 16:19 Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke, miután kiosztotta Cristiano Ronaldót, az Aranylabda-szavazást és a FIFA-t, most a labdarúgás szabályain is módosítana egy kicsit. Szerinte ugyanis a sárga lapok mostani rendszere nem igazságos, ezért más sportágak hatékonyabb büntetésmódszereit kellene átvenni. Például a rögbiből vagy a jégkorongból.
 
Itt az új őrület: 40 csapatos foci-vb! 2013. október 28. 10:08 A jelenlegi 32-ről 40-re emelné a labdarúgó-világbajnokságon szereplő válogatottak létszámát Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke.
 
Platini: Bale biztos megér 100 milliót? 2013. augusztus 28. 10:10 Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) francia elnöke nem lát különösebb kivetnivalót abban, hogy a Real Madrid kész akár 100 millió eurót is fizetni az angol Tottenham Hotspur walesi játékosáért, Gareth Bale-ért.
 
Platini: Nem utasításra szavaztam 2013. január 29. 19:44 Határozottan visszautasította a vádakat Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség elnöke, akit azzal gyanúsított meg a France Football című francia magazin, hogy Nicolas Sarkozy akkori államfő utasítására szavazott Katarra a 2022-es világbajnokság házigazdájának kiválasztásakor.
 
Platini: Nem a gólfigyelő technológiára! 2012. június 22. 17:03 Michel Platini, az UEFA elnöke szerint szó sem lehet a gólfigyelő technológia bevezetéséről.
 
Platini nem akar FIFA-elnök lenni 2012. január 27. 16:27 Kitölti mandátumát és 2015-ig az Európai Labdarúgó Szövetség elnöke marad Michel Platini, aki cáfolta azokat a híreszteléseket, amelyek szerint három éven belül leváltaná Joseph Blattert, a nemzetközi szövetség vezetőjét.
 
Blatter: Platini lehet az utódom 2012. január 17. 21:08 Michel Platini jó elnöke lenne a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnek (FIFA) Joseph Blatter szerint, aki jelenleg betölti ezt a posztot.
 
Platini: Anglia nem a világ közepe 2011. december 9. 17:37 Michel Platini, az UEFA elnöke éles hangú nyilatkozatban vágott vissza a Manchester United skót menedzserének, miután az arról beszélt, büntetésnek fogja fel, hogy az Európa-ligában kell folytatnia csapatának a BL-kudarc után.
 
Platini nem érti a sztárklubokat 2011. november 15. 16:09 Ismételten a tisztességes üzletvitel fontosságára emlékeztette a labdarúgóklubok vezetőit Michel Platini. Az európai sportági szövetség (UEFA) elnöke egyúttal értetlenségének adott hangot amiatt, hogy bizonyos együttesek vállalják az eladósodást, miközben az egész világot gazdasági válság sújtja.
 
Michel Platini is részvétet nyilvánított 2011. november 4. 16:41 Joseph Blatter FIFA-elnök után Michel Platini, az UEFA első embere is részvéttáviratban fejezte ki együttérzését Albert Flórián halála kapcsán - áll a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapján.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu