Platini: Bale biztos megér 100 milliót?

Szerző: MTILétrehozva: 2013. augusztus 28. 10:10
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) francia elnöke nem lát különösebb kivetnivalót abban, hogy a Real Madrid kész akár 100 millió eurót is fizetni az angol Tottenham Hotspur walesi játékosáért, Gareth Bale-ért.


 

"Nekem nem okoz problémát, ha egy klubnak megvan erre a pénze" - fogalmazott az UEFA első embere a párizsi L'Équipe szerdai számában megjelent nyilatkozatában - Ha a Real Madrid vásárol három futballistát, egyenként 30 millió euróért, egy szavunk sem lehet. Hogy aztán ér-e Bale egyedül 100 milliót? Ez már azért vitatható."

A dolog érdekessége, hogy Michel Platini, aki az európai labdarúgás éléről a FIFA, a sportági világszövetség elnöki posztjára vágyik, korábban többször kiállt a "pénzügyileg tiszta játék" mellett, bírálva az esztelen költekezéseket.

Bale amúgy hosszú ideje húzódó átigazolási ügye megosztja a nemzetközi futballtársadalmat is. Legutóbb az elmúlt hét végén Gerardo Martino, a spanyol bajnok Barcelona vezetőedzője a legfőbb vetélytárs csapaterősítési törekvéséről úgy nyilatkozott, hogy a walesi szélső kiváló játékos, de a sajtó által emlegetett 109 millió eurós vételár "a világgal szembeni tiszteletlenség" a jelenlegi gazdasági válság közepette.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu