Bajnai: Sokat jelent egy jó válogatott!

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 2. 15:33
Szerda kora délután Bajnai Gordon, Magyarország miniszterelnöke látogatta meg a svédek és a portugálok ellen készülő futballválogatottat. Legjobbjaink a telki edzőközpontban találkozhattak az amatőr szinten kapusként focizó politikussal, aki kiemelte: egy minden igényt kielégítő stadion felépülése elsősorban a nemzeti együttes szereplésétől függ, hiszen ha jönnek az eredmények, a nézők sem maradnak el. Az egyórás vizit jó hangulatban telt el.


„Csak akkor éri meg az államnak, hogy támogasson egy nemzeti stadion felépítését, ha sokan vesznek részt az egyes mérkőzéseken. A magyar embereken érezhető a futball-láz, két jó eredmény már behozza őket az arénába. Ehhez a magyar válogatott is hozzájárulhat - válaszolta röviden és tömören Huszti Szabolcs kérdésére a miniszterelnök.

A Zenit Szentpétervár középpályása azt szerette volna megtudni, hogy számíthat-e valamiféle állami segítéségre a magyar labdarúgás egy új, nemzeti stadion felépülésében.

„Az ország nem csupán gazdasági, hanem lelki válsággal is küzd. Egy-egy jó eredmény mindenki számára lelkesítő lehet - tette hozzá Bajnai.

A rendezvényen az összes játékos részt vett, amely természetesen a szokásosnál talán emelkedettebb hangulatban telt el.

Az összejövetel végén Erwin Koeman névre szóló kapusmezzel, valamint egy pár kapuskesztyűvel ajándékozta meg a miniszterelnököt, aki azonnal is fel is próbálta új szerelését.  

S ha már rajta volt, beállt a kapuba, ahol megfogta az egykori ezüstcipős, jelenlegi MLSZ-alelnök, Dunai Antal tizenegyesét is.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu