KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HUSZTI SZABOLCS"
Huszti a Csangcsunhoz igazolt 2014. július 17. 16:48 A kínai élvonalban szereplő Csangcsun Jatainál folytatja pályafutását Huszti Szabolcs, aki legutóbb a német labdarúgó-bajnokságban tizedik Hannover 96-ot erősítette. A német klub szerdán közölte, hogy a 2015-ig megkötött szerződés ellenére elengedi a 31 éves légióst.
 
Kínába csábítják Husztit 2014. július 15. 15:51 Egy kínai élvonalbeli klub szeretné leigazolni Huszti Szabolcsot, a német labdarúgó-bajnokságban legutóbb tizedik Hannover 96 magyar középpályását.
 
Husztinak elege lett a Hannoverből?! 2014. április 15. 17:01 Huszti Szabolcs alapembere a Hannovernek, amely azonban nem él meg túlságosan szép szezont, vért izzad azért, hogy megőrizze élvonalbeli tagságát Németországban. A 30 éves magyar szélső második hannoveri missziója csak két szezonból állhat, váltani szeretne a legfrissebb hírek szerint.
 
Hiába szerzett vezetést Huszti Szabolcs 2014. március 30. 19:38 Huszti Szabolcs mesterien csavart 20 méterről a rövid alsóra szabadrúgásból a Werder Bremen ellen, ezzel vezetett is csapata, de végül 2-1-es hazai vereség lett belőle a Hannover szempontjából a Bundesliga 28. fordulójának vasárnapi játéknapján.
 
Pintér: Huszti nemet mondott 2014. január 7. 17:36 Többféle játékrendszert szeretne begyakoroltatni a magyar labdarúgó-válogatottal Pintér Attila decemberben kinevezett szövetségi kapitány, aki kétnapos összetartást vezényelt 32 NB I-es futballista részvételével. A telki edzőközpontban rendezett keddi sajtótájékoztatón a szakember kiemelte, hogy a játékosok motiváltan érkeztek a gyakorlásra. Az együttes lehetséges összeállításáról közölte, hogy a védelmet valószínűleg Magyarországon futballozó játékosokból kell majd összerakni, de várhatóan a középpályán és a támadósorban is kap majd helyet NB I-es futballista.
 
Katasztrofális Hannover-ősz idegenben 2013. december 23. 11:09 Legkorábban pénteken dől el, hogy Mirko Slomka marad-e a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Hannover labdarúgócsapatának vezetőedzője.
 
Huszti a 9. helyre bombázta a Hannovert 2013. december 1. 17:57 A Hannover 2-0-ra legyőzte az Eintracht Frankfurtot a Bundesliga 14. fordulójában, ahol Huszti Szabolcs megint gólt szerzett, nem is akármilyet. A magyar középpályás a bal felső ficakba bombázott, csapata pedig a kilencedik helyre ugrott előre a tabellán. Videó.
 
Saját szurkolói mutattak be Husztinak 2013. november 26. 15:40 Huszti Szabolcs hiába rúgott gólt a Hamburg ellen a Bundesliga legutóbbi fordulójában, csapata, a Hannover mégis kikapott 3-1-re. Ráadásul meccs után odament a gyenge szereplést nehezn viselő szurkolókhoz köszönetet mondani, akik azonban cserébe bemutattak neki, és elküldték melegebb éghajlatra.
 
Huszti gólja Hamburgban - videó 2013. november 24. 19:54 Labdát csent, majd kíméletlenül beköszönt a Hamburg otthonában Huszti Szabolcs a Bundesliga 13. fordulójának vasárnapi mérkőzésén, több mint 50 ezer néző előtt. Háromszor válaszolt azonban a HSV az alsóházi rangadón, így tovább tart az alsószászok vesszőfutása. Husztiban lehet bízni: átlagban szinte mindegyik bajnokijára jut egy gól vagy egy gólpassz.
 
Huszti nem tér vissza a válogatottba 2013. október 28. 22:48 Huszti Szabolcs nem készül visszatérni a magyar labdarúgó-válogatottba, a Hannover légiósa szerint a nemzeti csapatot fiatal játékosokkal kell újjáépíteni.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu