Kínába csábítják Husztit

Szerző: SH, MTILétrehozva: 2014. július 15. 15:51
Egy kínai élvonalbeli klub szeretné leigazolni Huszti Szabolcsot, a német labdarúgó-bajnokságban legutóbb tizedik Hannover 96 magyar középpályását.


"Óriási az érdeklődés iránta Kínából, emiatt a Hannover és az ázsiai egyesület állandó kapcsolatban van egymással" - nyilatkozta a német klub egyik szóvivője kedden.

Huszti távozása már az előző szezon végén felvetődött, miután a 31 éves futballista a Hannover engedélye nélkül, önkényesen szabadságra ment. Tayfun Korkut, a német együttes török vezetőedzője ugyanakkor legutóbb azt mondta, továbbra is számít a középpályásra, aki a legutóbbi idényben 10 góljával és 9 gólpasszával a csapat legeredményesebb játékosa volt.

Martin Kind, a Hannover elnöke a Hannoverschen Allgemeinen Zeitung keddi számában azt nyilatkozta, Husztinak sokkal fontosabb az, hogy mennyi fizetést kap, mint az, hogy sportszakmai szempontból megfelelő döntést hozzon. "Szabolcs a jövedelemnek kifejezetten kiemelt jelentőséget tulajdonít" - jelentette ki az elnök.

Huszti jelenlegi szerződése 2015-ig érvényes, sőt, automatikusan meghosszabbodna, ha legalább 20 bajnokin pályára lépne a futballista a következő idényben.

Címkék: Huszti Szabolcs
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu