Huszti a Csangcsunhoz igazolt

Szerző: SH, MTILétrehozva: 2014. július 17. 16:48
A kínai élvonalban szereplő Csangcsun Jatainál folytatja pályafutását Huszti Szabolcs, aki legutóbb a német labdarúgó-bajnokságban tizedik Hannover 96-ot erősítette. A német klub szerdán közölte, hogy a 2015-ig megkötött szerződés ellenére elengedi a 31 éves légióst.


"Szabolcs egyértelműen kinyilvánította távozási szándékát, amelyet tiszteletben tartunk. Egyben köszönjük neki az eddigi jó teljesítményét" - jelentette ki Martin Kind elnök.

Sajtóértesülések szerint a középpályás 1,5 millió euróért vált egyesületet, és hamarosan Kínába repül orvosi ellenőrzésre.

Huszti távozása már az előző szezon végén felvetődött, mivel engedély nélkül, önkényesen szabadságra ment. Tayfun Korkut, a Hannover vezetőedzője ugyanakkor legutóbb azt mondta, továbbra is számít a légiósra, aki az előző idényben 10 góljával és 9 gólpasszával a csapat legeredményesebb játékosa volt.

Martin Kind a Hannoversche Allgemeine Zeitung keddi számában azt nyilatkozta, Husztinak sokkal fontosabb az, hogy mennyi fizetést kap, mint az, hogy sportszakmai szempontból megfelelő döntést hozzon. Hozzátette, ugyanebből az okból hagyta el a klubot 2009-ben az orosz Zenit kedvéért, ahonnan 2012-ben tért vissza.

Címkék: Huszti Szabolcs
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu