Saját szurkolói mutattak be Husztinak

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 26. 15:40
Huszti Szabolcs hiába rúgott gólt a Hamburg ellen a Bundesliga legutóbbi fordulójában, csapata, a Hannover mégis kikapott 3-1-re. Ráadásul meccs után odament a gyenge szereplést nehezn viselő szurkolókhoz köszönetet mondani, akik azonban cserébe bemutattak neki, és elküldték melegebb éghajlatra.


 

A Hannover csapata a hétvégén 3-1-es vereséget szenvedett a Hamburgtól a Bundesliga 13. fordulójában, a vendégek egyetlen találatát Huszti Szabolcs szerezte. Mégis, mikor a meccs után a magyar középpályás kiment a szurkolókhoz megköszönni, hogy elutaztak, nem túl kedves fogadtatást kapott.

Amikor ugyanis a stadion vendégszektorához ért, először "Elegünk van!" feliratú transzparensek fogadták, majd az elégedetlen drukkerek a középső ujjukat felmutatva fejezték ki nemtetszésüket a csapat idei gyatra teljesítménye miatt. Erre a 30 éves középpályás csak legyintett, és visszafordult.

"Nem fogok panaszkodni, de ez nem jól van így - mondta Huszti a Bildnek. - Megértem a szurkolók csalódottságát, de akkor is össze kellene tartanunk, ha nem megy a játék."

HUSZTI SZABOLCS HÉTVÉGI GÓLJA:

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Huszti gólja Hamburgban - videó
Labdát csent, majd kíméletlenül beköszönt a Hamburg otthonában Huszti Szabolcs a Bundesliga 13. fordulójának vasárnapi mérkőzésén, több mint 50 ezer néző előtt. Háromszor válaszolt azonban a HSV az alsóházi rangadón, így tovább...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Huszti Szabolcs
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu