KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAGYAR_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Magyar-finn: minden jegy elkelt 2014. november 14. 12:38 Minden jegy elkelt, így 19 500 néző előtt rendezik ma este a magyar-finn labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt a Groupama Arénában. A Magyar Labdarúgó Szövetség péntek délelőtti tájékoztatása szerint közel ezer vendégszurkoló lesz majd jelen a 20.45-kor kezdődő összecsapáson.
 
Újoncot hívott be Dárdai 2014. november 4. 19:09 A hétvégi bajnoki forduló után Dárdai Pál szövetségi kapitány kijelölte november 14-i, finnek elleni Eb-selejtezőre és a november 18-i, oroszok elleni barátságos mérkőzésre készülő keretet. Az MTK-s Poór Patrik is bekerült.
 
Magyar-orosz meccs novemberben 2014. október 15. 17:47 Hivatalossá vált, hogy a magyar A-válogatott november 18-án felkészülési mérkőzést játszik az oroszokkal.
 
Győzelemmel felérő bukaresti döntetlen! 2014. október 11. 20:00 Jól sikerült Dárdai Pál debütálása a magyar labdarúgó-válogatott kispadján, a mieink szervezett, fegyelmezett játékkal, a második félidőben időnként fölényben játszva 1-1-es döntetlent értek el Bukarestben, Eb-selejtezőn, szombat este. Raul Rusescu a szünet előtt büntetett meg egy védelmi hibát, de a magyarok nem estek kétségbe, és a vége felé Dzsudzsák Balázs parádés szabadrúgásgóljával egyenlítettek. Mindkét csapat szerzett egy-egy érvénytelen találatot is a 90 perc folyamán. Magyarország 42 év után zörgette meg ismét a hálót Romániában.
 
Tíz érdekesség a román-magyar előtt 2014. október 11. 14:01 Ennél nehezebb debütálást el sem lehetne képzelni egy frissen kinevezett magyar szövetségi kapitány számára: Eb-selejtező 55 ezer néző előtt Románia fővárosában. Dárdai Pál magabiztossága azonban jót tehet, masszív csapatot ígér. Az ellenfél szakvezetője, Victor Piturca egy kicsit tart az ismeretlentől. Érdekességek, kuriózumok, tudnivalók a nagy meccsel kapcsolatban.
 
Csendőri kíséret a magyar szurkolóknak 2014. október 9. 17:58 A Magyar Labdarúgó Szövetség összegyűjtötte a legfontosabb információkat, amelyekkel segít a szombati, Románia elleni, bukaresti Eb-selejtezőre utazó, több ezer magyar szurkolónak. A román szövetség 2852 jegyet bocsátott a magyarok rendelkezésére, a helyszínen már nem válthatnak belépőt.
 
Tippcsata: bukaresti iksz, CR sírni fog 2014. október 9. 16:55 Folytatódik a tippcsata, az SH két fogadási bloggere ezúttal az Eb-selejtezők második körének műsorát tárja elétek, érdekes tippekkel és indoklásokkal fűszerezve. A román-magyar mellett néhány "barátságos" presztízscsata (francia-portugál, brazil-argentin) is szerepel a következő napok (csütörtök, péntek, szombat) programjában!
 
Két változás a magyar keretben 2014. október 7. 12:26 Vanczák Vilmos és Simon Ádám sérülés miatt nem állhat a magyar labdarúgó-válogatott rendelkezésére, így a románok és a feröeriek elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készülő kerethez csatlakozott Korhut Mihály és Fiola Attila. A Magyar Labdarúgó Szövetség a hivatalos oldalán tette közzé a változásokat. Dárdai Pál szövetségi kapitány kedden délelőtt és délután is edzést tart az együttesnek a telki edzőközpontban. A szakember sajtótájékoztatón számol majd be a tapasztalatairól, illetve a tudnivalókról.
 
1200 ingyenjegy a román-magyarra 2014. szeptember 30. 12:18 A magyar labdarúgó-válogatott játékosai 1200 jegyet vásároltak azoknak a drukkereknek, akik a hivatalos szurkolói vonattal utaznak majd a románok elleni, jövő szombaton sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőre.
 
A legjobbat reméljük, Gera nem segíthet 2014. szeptember 6. 20:30 Pintér Attila szövetségi kapitány alázatot és hajtást kért a játékosoktól a vasárnapi, északírek elleni mérkőzésre. Gera Zoltán nem lép pályára a találkozón - közölte az MLSZ hivatalos honlapján.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu