A legjobbat reméljük, Gera nem segíthet

Létrehozva: 2014. szeptember 6. 20:30
Pintér Attila szövetségi kapitány alázatot és hajtást kért a játékosoktól a vasárnapi, északírek elleni mérkőzésre. Gera Zoltán nem lép pályára a találkozón - közölte az MLSZ hivatalos honlapján.


Pintér Attila szombat délután az északírek elleni Eb-selejtező helyszínén, a Groupama Arénában tartott sajtótájékoztatót, melyen részt vett Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott szélsője is.

"A legjobbat reméljük, de a legnehezebbre számítunk a holnapi mérkőzésen" - fogalmazott a szövetségi kapitány a találkozó kapcsán, majd hozzátette: az északíreknél hét angol élvonalbeli játékos kaphat szerepet, ami önmagában is tiszteletet parancsoló tény, ráadásul ellenfelünk a legutóbbi mérkőzéseken, Chile és Uruguay ellen elért meccseken is jó teljesítményt nyújtott, vagyis kimondottan veszélyes riválissal mérjük össze tudásunkat.

Pintér Attila azt is elmondta, hogy a keret kialakításakor három szempontot vett figyelembe: a játékosok jól illeszkedjenek az elgondolt rendszerbe, minél több meccs legyen a lábukban, és emberileg is alkalmasak legyenek a válogatottságra.

A kapitány elárulta: alázatot és hajtást kért a játékosoktól, és bízik abban, hogy a közönség is sokat segít majd vasárnap, s a nehéz pillanatokban szurkolásával erőt ad a csapatnak.

A sajtótájékoztatón kiderült, hogy Gera Zoltán nem léphet pályára a mérkőzésen, mert kisebb sérülést szedett össze, a szakmai stáb pedig nem akar kockáztatni a szerepeltetésével.

Dzsudzsák Balázs azt emelte ki, hogy az elmúlt napokban a csapat tökéletesen begyakorolta az eltervezett taktikát, az előjelek jók, és minden kerettag eltökélten, győzelemre éhesen várja a találkozót. A szélső szerint a telt ház, a közönség biztatása olyan extra erőt adhat a játékosoknak, amivel itthon tarthatja a válogatott a három pontot.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu