Tippcsata: bukaresti iksz, CR sírni fog

Szerző: SHLétrehozva: 2014. október 9. 16:55
Folytatódik a tippcsata, az SH két fogadási bloggere ezúttal az Eb-selejtezők második körének műsorát tárja elétek, érdekes tippekkel és indoklásokkal fűszerezve. A román-magyar mellett néhány "barátságos" presztízscsata (francia-portugál, brazil-argentin) is szerepel a következő napok (csütörtök, péntek, szombat) programjában!


 

JÁTÉKOS JENŐ
Románia-Magyarország X Dárdai feltüzeli a mieinket, nagyobb az esély a magyar pontszerzésre, mint azt a bukmékerek gondolják.
Svédország-Oroszország 1 Ibra a padról szállhat be, háromesélyes a meccs, de meglehet a győzelem a svédeknek a vb-n meglehetősen szürke Oroszország ellen.
Bulgária-Horvátország 2 Modric, Rakitic, Kovacic, Perisic.
Lengyelország-Németország 2 A világbajnoki cím kötelez.
Franciaország-Portugália 1 A franciák behúzzák a meccset az új edzővel, és számos újonccal készülő luzitánok ellen.
Brazília-Argentína 2 Neymar vinné a vállán a brazilokat, de egyedül kevés lesz semleges pályán, mert ütős a Martino-keret.
Szenegál-Tunézia x A tunéziai védelem és a szenegáli csatársor kiolthatja egymást, egyik csapat számára sem lenne tragédia az iksz.
RÓKAKOMA (NAPI TUTI)
Románia-Magyarország x Mélyen van a magyar válogatott, de Dárdai Pál feloldhatja a görcsöt, és a románok sem annyira jók mostanság.
Svédország-Oroszország 2 Svédország nem a régi, Zlatan Ibrahimovic hiányát megérzi, az egységes oroszok teljes kerettel megoldhatják.
Bulgária-Horvátország x Horvátország a vb-selejtezőkön sem volt meggyőző, Bulgária otthon borsot tört az olaszok orra alá is. Ikszes.
Lengyelország-Németország 2 Robert Lewandowski Jakub Blaszczykowski nélkül nem az igazi, a németek túlságosan egységesek és sokoldalúak.
Franciaország-Portugália 1 Portugália határait láthattuk a vb-n, a franciák az egységet megbontók nélkül fejlődik, jó irányba halad.
Brazília-Argentína x Brazília túlságosan Neymarra épít, a keret képtelen összeállni, az argentinok versenyképesebbek, győzhetnek.
Szenegál-Tunézia 1 Szenegál támadósorát bárki megirigyelné, amúgy felemás, de Tunézia a sérült Sami Allagui nélkül kevés lesz.

Van egy jó tipped a mai foci meccsre? Fogadj rá ITT!

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Tippcsata: Chelsea-öröm, Juve-Roma X
Új rovat! Rókakoma és Játékos Jenő, a SportHiradokét sportfogadási szakírója tippel a hétvégi rangadókra, így a Juventus és a Roma döntetlenjében és a Chelsea Arsenal elleni győzelmében is egyetértenek. De mi a helyzet a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu