Odrobéna bosszúja fájt a Fáy utcában

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 15. 19:38
Már a kilencedik percben vezetéshez jutott a házigazda Vasas Németh Norbert góljával, s az utolsó percig úgy tűnt, hogy ezzel nyernek is, ám ekkor a piros-kékek egykori játékosa, Odrobéna Péter egyenlített a labdarúgó NB I 15. fordulójában.


LABDARÚGÓ NB I, 15. FORDULÓ
VASAS – NYÍREGYHÁZA 1-1 (1-0)
Illovszky Rudolf Stadion, 2000 néző. Vezette: Fábián (Pápai, Demeter)
VASAS: Borszéki – Sowunmi, Paripovics, Unierzyski, Tóth A. – Dobrics, Pavicsevics – B. Tóth (Somorjai, 76.), Németh N., Laczkó (Lázok, 68.) – Divics (Gyánó, 81.). Vezetőedző: Mészöly Géza
NYÍREGYHÁZA: Illyés – Perényi, Mboussi, Goia, Cornaci – Hegedűs T. (Odrobéna, 71.) – Miskolczi (Dosso, 71.), Bárányos, Ramos – Apostu (Lippai, 81.), Sztoikov Vezetőedző: Révész Attila
Gólszerző: Németh N. (9.), ill. Odrobéna (89.)
Sárga lap: Paripovics (17.), Laczkó (42.), ill. Ramos (37.), Odrobéna (85.)
TOVÁBBI EREDMÉNYEK:


A forduló rangadóján a harmadik helyezett Vasas az ötödik Nyíregyházát fogadta az Illovszky Rudolf Stadionban. A hazaiak nem is sokat teketóriáztak: már az első nyolc percben két komoly gólhelyzetet teremtettek, a kilencedikben pedig Németh Norbert fejesével a vezetést is megszerezték. 0-1

Előnyük birtokában aztán már nem hajtottak annyira az angyalföldiek, ám a vendéggárdának így is 25 perc kellett ahhoz, hogy eljusson a hazaiak kapujához. Igazán nagy lehetőséghez nem is jutottak a nyírségiek, a félidő hajrájára pedig teljesen el is laposodott a mérkőzés.

A második felvonás elejét aztán jobban megpörgették a nyíregyháziak, így ismét nyílt lett a meccs. A 60. percben már igazi gólhelyzetig is eljutottak, amikor Bárányos szögletét kellett bravúrral védenie Borszékinek.

Aztán a hazaiak is kontrázgattak, s Dobrics ziccerénél Illyés kapusnak minden tudására szüksége volt a hárításhoz. Már úgy tűnt, hogy ennyi marad a végeredmény, amikor az utolsó percben az egykori Vasas-játékos, Odrobéna Péter nem mindennapi körülmények között egyenlíteni tudott.

EDZŐSZEMMEL:
Mészöly Géza: - Nagyszerűen kezdtük az első félidőt, de a másodikra nem tudtunk felpörögni és ezért nagy árat fizettünk.
Révész Attila: - Az összkép alapján elégedett lehetek az eredménnyel, amit reálisnak tartok. Gyengén kezdtük a mérkőzést, de a második félidőben sokat tettünk az egyenlítésért, erőfeszítéseink egy pontot hoztak a konyhánkra.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu