KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NÉMETH NORBERT"
Németh nélkül is nyert a Tomszk 2009. május 2. 13:53 Győzött a Tom Tomszk együttese az orosz labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának nyitó találkozóján.
 
Németh Norberték pontot szereztek 2009. április 11. 19:05 Gólnélküli döntetlent játszott az orosz labdarúgó-bajnokságban a Németh Norbertet is foglalkoztató Tom Tomszk együttese.
 
Huszti ismét kimaradt a Zenitből 2009. április 5. 16:11 Huszti Szabolcs egyetlen másodpercet sem játszott a Zenit 3-0-ra megnyert bajnoki mérkőzésén a Premier Liga 3. fordulójában, míg az ellenfélnél Németh Norbert (Tom Tomszk) 81 percet kapott.
 
Németh Norbert meghódította Moszkvát 2009. március 23. 19:08 A Tom Tomszk bravúrgyőzelmet aratott az orosz Premier Liga 2. fordulójában, Németh Norbert főszereplésével ugyanis 1-0-ra legyőzte a CSZKA Moszkvát a Luzsnyiki-stadionban. A magyar középpályás csapata egyik legjobbja volt, és kis szerencsével akár góllal vehette volna ki a részét a fővárosban aratott sikerből.
 
Aláír a Vasas-játékos az orosz ligába 2009. március 3. 11:53 Hétfőn átesett a rutinszerű orvosi vizsgálatokon, kedden aláírhatja szerződését, szerdán pedig már csatlakozhat is az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tom Tomszk játékoskeretéhez Németh Norbert. A 27 éves középpályás a fennállása hetedik bajnoki címéért küzdő Vasas mezét cseréli le a szibériai csapat szerelésére – adta hírül a Szport Expressz orosz sportnapilap. Az angyalföldi együttestől a középpályás távozik tehát, érkezhet azonban egy gólerős támadó Orosz Péter személyében.
 
Az oroszok kihagyták a Vasast a buliból? 2009. február 25. 12:50 Miközben Oroszországban már kész tényként kezelik Németh Norbert szerződtetését az élvonalban szereplő Tom Tomszk labdarúgócsapatához, a középpályás jelenlegi egyesületéhez, a Vasashoz az orosz klubcsapatnak még az ajánlata sem futott be, nemhogy megegyezés született volna a dologban. Erről a furcsa, ám a labdarúgásban cseppet sem rendhagyó helyzetről a sportnapilap internetes kiadása, az nso.hu számolt be.
 
Újabb magyar szerződhet Oroszországba 2009. február 4. 12:33 Könnyen meglehet, hogy búcsút mond jelenlegi együttesének Németh Norbert, a Vasas labdarúgócsapatának középpályása. Az angyalföldiek futballistája azt orosz élvonalbeli Tom Tomszk gárdájához utazik próbajátékra a héten.
 
Odrobéna bosszúja fájt a Fáy utcában 2008. november 15. 19:38 Már a kilencedik percben vezetéshez jutott a házigazda Vasas Németh Norbert góljával, s az utolsó percig úgy tűnt, hogy ezzel nyernek is, ám ekkor a piros-kékek egykori játékosa, Odrobéna Péter egyenlített a labdarúgó NB I 15. fordulójában.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu