Németh Norbert meghódította Moszkvát

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 23. 19:08
A Tom Tomszk bravúrgyőzelmet aratott az orosz Premier Liga 2. fordulójában, Németh Norbert főszereplésével ugyanis 1-0-ra legyőzte a CSZKA Moszkvát a Luzsnyiki-stadionban. A magyar középpályás csapata egyik legjobbja volt, és kis szerencsével akár góllal vehette volna ki a részét a fővárosban aratott sikerből.


 

 

PREMIER LIGA, 2. FORDULÓ:
CSZKA Moszkva-Tom Tomszk 0-1 (Maznov 2.)



A Tomszk az esélytelenek nyugalmával vethette bele magát a küzdelembe, a CSZKA személyében ugyanis az előző idény második helyezettje fogadta a szibériai alakulatot.

A fehérmezes vendégek azonban meglepetésre mind a három pontot elhozták Moszkvából, amelyhez egy remekül játszó Németh Norbert is kellett. A Vasasból Oroszországba igazoló labdarúgó kezdőként lehetőséget kapva többször is megkavarta a hazai védelmet, egy alkalommal pedig közel járt a találathoz is, ám öt méterről nagy helyzetben megremegett a lába, és kapu fölé helyezett.

A középpályás jó játéka mellett egy sárga lappal is észrevétette magát a 70. percben, ám a szerény számú tomszki szurkolókat ez cseppet sem érdekelte, és tapsviharral köszönték meg a pályáról levonuló Németh áldozatos munkáját néhány perccel a lefújás előtt.

A moszkvaiak hiába tettek fel mindent egy lapra a mérkőzés utolsó szakaszában, és támadtak tizenegy emberrel (kapusuk is előre ment az egyenlítés reményében), a Tomszkot nem tudták megtörni, amely önbizalom-növelő győzelemmel a tarsolyában pihenhet rá a következő fordulóra.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu