KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TOM_TOMSZK"
Dzsudzsák győzelemmel mutatkozott be 2011. augusztus 6. 18:43 Dzsudzsák Balázs győzelemmel debütált az Anzsi Mahacskalában, amely 2-0-ra győzte le a Tom Tomszkot a Premjer-liga 19. fordulójában. A magyar középpályás agilisen futballozott, egy óra után azonban lecserélték. Az így is kitűnt, hogy ő a legképzettebb játékos a dagesztániaknál.
 
Újabb magyar válogatott Oroszországban 2011. február 17. 16:30 Bodor Boldizsár az orosz élvonalban szereplő Tom Tomszkhoz szerződött, jelentette be hivatalosan a klub. A szibériai együttes fél évvel szerződése lejárta előtt vásárolta ki a holland Rodától.
 
Németh nélkül nyert a Tom Tomszk 2009. április 18. 13:50 A Tom Tomszk együttese hazai pályán győzte le a Szpartak Nalcsikot az orosz labdarúgó-bajnokságban.
 
Huszti ismét kimaradt a Zenitből 2009. április 5. 16:11 Huszti Szabolcs egyetlen másodpercet sem játszott a Zenit 3-0-ra megnyert bajnoki mérkőzésén a Premier Liga 3. fordulójában, míg az ellenfélnél Németh Norbert (Tom Tomszk) 81 percet kapott.
 
Németh Norbert meghódította Moszkvát 2009. március 23. 19:08 A Tom Tomszk bravúrgyőzelmet aratott az orosz Premier Liga 2. fordulójában, Németh Norbert főszereplésével ugyanis 1-0-ra legyőzte a CSZKA Moszkvát a Luzsnyiki-stadionban. A magyar középpályás csapata egyik legjobbja volt, és kis szerencsével akár góllal vehette volna ki a részét a fővárosban aratott sikerből.
 
Aláír a Vasas-játékos az orosz ligába 2009. március 3. 11:53 Hétfőn átesett a rutinszerű orvosi vizsgálatokon, kedden aláírhatja szerződését, szerdán pedig már csatlakozhat is az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tom Tomszk játékoskeretéhez Németh Norbert. A 27 éves középpályás a fennállása hetedik bajnoki címéért küzdő Vasas mezét cseréli le a szibériai csapat szerelésére – adta hírül a Szport Expressz orosz sportnapilap. Az angyalföldi együttestől a középpályás távozik tehát, érkezhet azonban egy gólerős támadó Orosz Péter személyében.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu