Újabb magyar válogatott Oroszországban

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 17. 16:30
Bodor Boldizsár az orosz élvonalban szereplő Tom Tomszkhoz szerződött, jelentette be hivatalosan a klub. A szibériai együttes fél évvel szerződése lejárta előtt vásárolta ki a holland Rodától.


 

football.tomsk.ru
  Fotó: football.tomsk.ru

A védelem és a középpálya bal oldalán egyaránt bevethető játékos néhány napos próbajáték után kötelezte el magát új klubjához.

Noha az európai transzferablak már január 31-én bezárt, ez Oroszországot nem érinti, ahol március 15-ig szabadon lehet igazolni, lévén a bajnokság – utolsó alkalommal – csak a tavasszal kezdődik.

Az üzlettel jól járt a Roda, hiszen Bodor szerződése a nyárig szólt, így az utolsó esélyt ragadta meg, hogy pénzt lásson a távozásából. Az összeget nem hozták nyilvánosságra a felek.

A 24-szeres válogatott labdarúgó szívéhez pedig hozzánőhetett Kerkrade, ahol 2004 óta futballozott. Előtte a Germinal Beershotban fordult meg a pécsi nevelésű játékos.

A Tom Tomszkban nem először szerepel magyar futballista, Németh Norbert 2009 tavaszától másfél évet húzott le Szibériában.

Az orosz élvonalban futballozik jelenleg is Huszti Szabolcs (Zenit Szentpétervár) és Gaál Miklós (FK Volga Nyizsnyij Novgorod).

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu