KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PREMJER_LIGA"
A Szpartak otthonában nyertek Husztiék 2012. március 31. 18:48 Huszti Szabolcs csapata, a Zenit Moszkvából vitte haza a három pontot, miután 2-1-es győzelmet aratott a Szpartak csapata felett az orosz Premier-liga rájátszásának 7. fordulójában, szombaton. A szentpéterváriak Szemak góljával már a 10. percben vezetést szereztek, majd a 63-ban Kerzsakov büntetőjével tovább növelték az előnyüket. Dzjuba szépíteni tudott a lefújás előtt öt perccel. A magyar válogatott labdarúgó a rendes játékidő utolsó perceiben csereként kapott szerepet. A fővárosiak legyőzésével a Zenit továbbra is vezeti a felsőház tabelláját. Dzsudzsák Balázsra fővárosi derbi vár a Dinamóval vasárnap este, a Lokomotiv otthonában.
 
Ezt csak egy botlábú hagyja ki – videó 2011. november 8. 13:14 Közhely, de ez esetben nagyon igaz: könnyebb lett volna berúgni, mint kihagyni. Alekszandr Buharov ahelyett, hogy két lépésről a hálóba passzolt volna, fölépörgetett. A Zenit játékosának csupán az szól a mentségére, hogy a Kubany védője ott loholt a nyakában. A péterváriak az 1-1-es döntetlennel két pontot Krasznodarban hagytak, ennek dacára az élen zárták a Premjer-liga alapszakaszát.
 
Anzsi: messze a nagy áttöréstől 2011. szeptember 22. 16:07 Az orosz bajnokság alapszakasza a végéhez közeledik, és az Anzsi Mahacskala továbbra sem konvergál az élmezőnyhöz. A dagesztániaknak különösen az idegenbeli formájukon kell javítaniuk, odahaza csak a Zenittől kaptak ki. A BL-főtáblához még nagyon sok minden hiányzik.
 
Öngóllal nyert az Anzsi Mahacskala 2011. szeptember 11. 20:30 Az Anzsi Mahacskala felugrott a negyedik helyre az orosz Premjer-ligában, miután 2-1-re legyőzte otthon a Volga Nyiznij Novgorodot a 23. forduló vasárnap esti mérkőzésén.
 
Dzsudzsákék meccsei a… Prizma TV-n 2011. augusztus 12. 14:20 A Prizma TV szerezte meg az orosz labdarúgó-bajnokság közvetítési jogát, és sugározza majd a Dzsudzsák Balázst soraiban tudó Anzsi Mahacskala mérkőzéseit.
 
Az Anzsi elbukta az orosz rangadót 2011. július 24. 21:28 A nyáron szerződtetett Dzsudzsák Balázst augusztusig nélkülöző Anzsi Mahacskala hazai pályán 1-0-ás vereséget szenvedett a Zenittől az orosz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának rangadóján. A szentpéterváriaknál Huszti Szabolcs csereként a 76. percben lépett pályára. Akkor egyébként még két nulla virított az eredményjelzőn, Alekszandr Kerzsakov ugyanis három perccel később vitte be a győztes találatot.
 
Dzsudzsák mielőbb formába lendülne 2011. július 5. 16:58 Dzsudzsák Balázs kedden edzésbe állt új csapatával, az orosz első élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskalával.
 
Megint nem nyert a Mahacskala 2011. június 26. 21:10 Elmúlt négy bajnokijából mindössze egyet nyert meg az Anzsi Mahacskala, vasárnap este az FK Krasznodar otthonában játszott 2-2-es döntetlent a Premjer-liga 16. fordulójában.
 
Két méter, üres kapu, fölé! – videó 2011. június 19. 12:28 Klasszikusan erre szokták mondani: még a nagyanyám is berúgta volna! A csipkelődő megjegyzések szenvedő alanya ezúttal Alekszandr Kokorin: a Dinamo Moszkva csatára két méterről lőtt az üres kapu fölé a Tom Tomszk elleni bajnokin. Röviddel később góllal igyekezett jóvátenni kapitális hibáját, de a találkozó inkább előbbi megmozdulásáról lesz emlékezetes. A Dinamo így is simán, 3-0-ra verte a szibériai együttest.
 
Kiütötték az Anzsit Moszkvában 2011. június 14. 20:06 Az Anzsi Mahacskala kiütéses, 3-0-s vereséget szenvedett a CSZKA Moszkva vendégeként a Premjer-liga 13. fordulójában.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu