KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VASAS BUDAPEST"
Aranyérmes a Vasas 2013. április 23. 09:53 A Vasas megvédte címét a női röplabda-bajnokságban, miután a döntő sorozat utolsó, ötödik felvonásán 3-1-re diadalmaskodott a Gödöllő vendégeként, ezzel 3-2-re nyerte a párharcot.
 
MK: elődöntős a Vasas! 2013. február 27. 16:10 A másodosztályú Vasas 2-1-es vereséget szenvedett a Siófok vendégeként, de az első mérkőzésen szerzett kétgólos előnyével bejutott az elődöntőbe a labdarúgó Magyar Kupában. A Debrecen, a Videoton és a Vasas után a Győr vagy a Honvéd lehet a negyedik befutó.
 
Német befektető jött, de egy másik 2012. július 20. 17:02 A Vasas Futball Kft. eladása kapcsán új befektetővel írt alá adásvételi szerződést a mai napon a Vasas Sport Club - olvasható a klub honlapján kiadott közleményben.
 
Rendezte tartozásait a Vasas 2012. április 20. 12:05 A Vasas FC Kft. a tulajdonosváltás óta kiegyenlítette azon adósságait, tartozásait, amelyek a munkaszerződésekre vonatkoztak március végéig bezárólag. Markovits László, a Vasas SC elnöke, aki jelenleg a Vasas FC Kft. ügyvezetői posztját is betölti, a pénteki sajtótájékoztatón elmondta, a sportklub ugyanazért a jelképes összegért veszi vissza a többségi tulajdonrészt a labdarúgócsapatot működtető cégben, amennyiért annak idején eladta.
 
NB I: pontlevonás fenyegeti a Vasas 2012. március 27. 21:49 A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi tanácsának (ft) keddi döntése szerint bajnoki fordulónként egy-egy pontot levonnak a Vasastól, amennyiben a határozat jogerőre emelkedéséig nem rendezi tartozását.
 
A Honvéd nyerte a pesti derbit 2012. március 2. 20:24 A Budapest Honvédnak a Vasas otthonában aratott 2-1-es sikerével indult a labdarúgó OTP Bank Liga tavaszi mérkőzéssorozata, amely pénteken a 18. fordulóval vette kezdetét.
 
Hétvégén jön a Vasas tulajdonosjelöltje 2012. február 22. 18:52 Hétvégén érkezik Magyarországra a Vasas-Híd labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság 99 százalékos tulajdonrészét megvenni szándékozó német üzletember.
 
A Fradi és a Vasas nem érdekli Amerikát 2012. február 10. 12:03 Törölték a Ferencváros és a Vasas túráját Dallasban. A csütörtöki edzést még megtartották, de a meccseket érdektelenségre hivatkozva már nem rendezték meg.
 
Vasas-akadémia Kubala László nevével 2011. december 9. 17:15 Péntektől Kubala László, a Vasas és az FC Barcelona egykori legendás labdarúgójának nevét viseli a Pasaréten és a Fáy utcában működő utánpótlásműhely.
 
MLSZ: felfüggesztették Sütő játékjogát 2011. november 29. 21:38 Fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el az NB I-es Vasas-Híd játékosa, Sütő László ellen a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu