Hétvégén jön a Vasas tulajdonosjelöltje

Szerző: SH/MTILétrehozva: 2012. február 22. 18:52
Hétvégén érkezik Magyarországra a Vasas-Híd labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság 99 százalékos tulajdonrészét megvenni szándékozó német üzletember.


 

Gelei József, az angyalföldi klub sajtófőnöke az MTI érdeklődésére szerdán elmondta, hogy már volt egy kétnapos tárgyalás Németországban,  hétfő óta pedig Magyarországon van a vevőjelölt több képviselője, akik teljes átvizsgálást végeznek a Vasas Futball Kft.-nél, melynek 99 százalékban a Híd Akvizíciós Zrt. és 1 százalékban az anyaegyesület, azaz a Vasas SC a tulajdonosa.

"Az átvizsgálásra azért van szükség, mert a német üzletember csak akkor hajlandó megvenni a klubot, amennyiben az teljesen adósságmentes" - mondta Gelei József, aki hozzátette, hogy a cég adópapírjai rendben vannak és köztartozása sincs.

Az OTP Bank Ligában 12. helyen álló klub anyagi helyzetével kapcsolatban február elsején - sajtótájékoztató keretében - elhangzott, hogy 400 millió forint körül van az éves költségvetés, a tartozások mértéke pedig elenyésző ehhez képest.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu