Német befektető jött, de egy másik

Létrehozva: 2012. július 20. 17:02
A Vasas Futball Kft. eladása kapcsán új befektetővel írt alá adásvételi szerződést a mai napon a Vasas Sport Club - olvasható a klub honlapján kiadott közleményben.


"Tekintettel arra, hogy Alfredo Demiani által képviselt cég a július 3-án megkötött adásvételi szerződésben foglalt fizetési kötelezettségeit határidőre nem teljesítette, a Vasas Sport Club véglegesen elállt az együttműködéstől.

Ezzel egyidőben, a Vasas Sport Club a mai napon adásvételi szerződést kötött egy másik német befektetővel. Az aláírással egyidejűleg a német fél a megállapodásban szereplő pénzügyi feltételek egy részét is teljesítette. Ettől függetlenül az üzletrész átruházásra kizárólag a szerződésben foglalt összes pénzügyi feltétel teljesítését - amelynek határideje július 31. - követően kerülhet sor, és csak ebben az esetben válhat a Vasas Futball Klub Kft. 99%-os többségi tulajdonosává.

A megállapodás szerint, a már kifizetett első részlet lehetőséget biztosít a vevőjelölt részére, hogy ebben az átmeneti időszakban az első csapat edzéseinek irányításában Tóth András mellett az általa felkért portugál edző Joaquim Machado Gonçalves is részt vehessen.

Az üzletrész átruházás napjáig Markovits László klubelnök képviseli a továbbiakban is a Vasas Futball Klub Kft.-t, mint ügyvezető."

Címkék: Vasas Budapest
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu