KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NYÍREGYHÁZA SPARTACUS"
Japán gólvágó a Vasasban 2011. július 4. 16:08 A horvát Marko Simic után újabb csatárral erősített a Vasas labdarúgócsapata, a japán Homma Kazuo két és fél évre jött, a Nyíregyházát hagyta ott az angyalföldiek kedvéért - jelentette be az angyalföldiek Facebook-oldala. A japán kiválóság iránt a Honvéd, a Diósgyőr, a Pécs és a Haladás is élénken érdeklődött.
 
A kétszeres gólkirály kipakol az ETO-ról 2010. október 25. 12:21 Kétségtelen, hogy az NB II egyik legnevesebb játékosa az éllovas Nyíregyháza csatára, Bajzát Péter. Az NB I-ben kétszeres bajnoki bronzérmes, kétszeres Magyar Kupa-győztes támadót 2007-ben és 2009-ben is az élvonaI gólkirályává „koronázták”, ennek ellenére most „csak” a másodosztályban jut számára hely. A futballista azonban nincs rossz helyen, mindezt jelzi, hogy ott is vezeti a góllövőlistát. De vajon miért nem a legjobbak között villog hétről hétre?
 
Szentes távozik Nyíregyházáról 2010. május 25. 12:49 Távozik posztjáról Szentes Lázár, a labdarúgó NBI-ből kiesett Nyíregyháza Spartacus csapatának vezetőedzője - olvasható a nyírségi klub internetes oldalán.
 
Rajczi volt az Újpest nyerőembere 2010. május 5. 21:08 A magyar labdarúgó NB I-ben öt meccset rendeztek a szerdán. A Nyíregyháza létfontosságú győzelmet aratott Miskolcon a Diósgyőr csapatával szemben. A Budapest Honvéd gólnélküli döntetlent játszott a Haladással, míg az Újpest hazai pályán, szakadó esőben 2-1-re nyert a Kaposvár ellen Rajczi Péter két góljának köszönhetően. A tíz emberrel végző Zalaegerszeg Pápán tudott diadalmaskodni és tartja a lépést a már dobogós Győrrel.
 
Nyíregyházán ontott vért a Loki 2010. április 20. 21:20 Lehet, hogy jobban járt volna a Nyíregyháza, ha április 2-án, a labdarúgó NB I 21. fordulójának nyitómeccsén nem romlanak el a stadion reflektorai és nem kell elhalasztani a kelet-magyarországi rangadót. A címvédő Debrecent azonban nem zavarta meg a csúsztatás és kedd este könnyed, 3-0-s győzelmével életben tartotta bajnoki reményeit a Videotonnal szemben.
 
Bombagólokkal sem nyert az Újpest 2010. április 17. 19:39 Két hatalmas nagy gól, de csak egy pont az Újpest nyíregyházi termése a labdarúgó NB I 23. fordulójának szombat koraesti összecsapásán. A magyar viszonylatban is igen élvezetes összecsapás 2-2-re végződött, de a lilák ismét csak maguknak, pontosabban a kapujából kiszaladó és kiállított Horváth Tamás kapusnak köszönhetik, hogy megint nem nyertek. A Vidi után a Honvéd, a Haladás, és az MTK is örülhetett.
 
Győzelmet ért Sándor György gólja 2010. április 11. 19:29 Nem remekelt vasárnap a Videoton, de így is 1-0-ra legyőzte a bennmaradásért küzdő Nyíregyházát a labdarúgó NB I 22. fordulójában, így továbbra is élen áll. A székesfehérvári együttes találatát a 27. percben a télen Újpestről szerződtetett Sándor György rúgta.
 
Április 20-án pótolják a keleti rangadót 2010. április 6. 13:47 A Magyar Labdarúgó-szövetség úgy döntött, hogy április 20-án játsszák le a múlt pénteken a világítótestek hibája miatt elmaradt Nyíregyháza-Debrecen NB I-es találkozót. A keleti rangadó 17 órakor kezdődik.
 
Április 20-án pótolják a Loki meccsét? 2010. április 2. 22:14 Hivatalos állásfoglalás még nincs, a csapatok egyeztetnek, de Dr. Róka Géza, az Magyar Labdarúgó-szövetség főtitkára arról tájékoztatta az MLSZ honlapját, hogy a jelenlegi állás szerint az április 20-i időpont lenne alkalmas arra, hogy pótolják a péntek este elmaradt Nyíregyháza–DVSC NB I-es bajnokit.
 
A sötétség győzött a Nyíregyháza-Lokin! 2010. április 2. 20:01 Egy órán át vártak a szurkolók és a csapatok arra, hogy a Nyíregyháza-Debrecen kelet-magyarországi rangadó elkezdődjön, ám mivel a meccs előtt lekapcsolódott reflektorokba nem költözött élet, a találkozót elhalasztották. A pótlásról természetesen csak később döntenek a szövetségben. Murphy keményen dolgozott a Sóstói Stadionban, a labdarúgó NB I 21. fordulója tehát elég balszerencsésen indult. Friss hír, hogy ha a csapatok is elfogadják, akkor április 20-án pótolják az összecsapást.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu