„Kikészültem, több kilót fogytam!"

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 6. 13:20
EXKLUZÍV! A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) csütörtökön felmentette Mészáros Norbertet, a Debrecen labdarúgóját a „bundavád" alól, így elvileg már játszhat a hétvégi bajnokin. A 30 éves védő a SportHíradónak adott interjújában elmondta, nagyon megviselte, hogy ártatlanul eltiltották, csaknem egy évre parkoló pályára tették. Emiatt több kilót fogyott, lelkileg összezuhant. Előfordulhat, hogy kártérítést követel az őt közel egy évig elmeszelő UEFA-tól.


–  Milyen „szabadnak" lenni?

–  Kis elégtételt érzek azok után, hogy felmentettek. De csak egy kicsit. Merthogy az elvesztegetett időszakot senki és semmi sem pótolhatja. Még a számomra kedvező ítélet sem. Azt vették el tőlem, amit legjobban szeretek, a lehetőségét annak, hogy futballozzak!

– Tegye szívére a kezét: biztos volt abban, hogy a CAS felmenti?

–  Ha biztos nem is voltam, de nagyon bíztam benne...

– Nem lehetett könnyű az elmúlt csaknem egy éve.

– Nagyon megviselt az elmúlt időszak, ezt kár is volna tagadni, annál is inkább, mert látható volt rajtam. Az eltiltásom alatt ugyanis több kilót fogytam. Szörnyű volt. Folyamatosan azzal keltem, azzal feküdtem, hogy vajon miért történik ez velem... Miért pont velem...?!

– Talált rá választ?

– Egyelőre nem.

–  Az európai szövetség azért meszelte el tavaly júniusban 2011. december 31-ig, amiért nem tett eleget a jelentési kötelezettségének, amikor megpróbálták megvesztegetni. Megpróbálták?

– Nem! Senki sem keresett meg azzal, hogy rá vegyen a bundázásra.

–  Mégis eltiltották. Lehet, hogy valaki direkt babrált ki önnel?

–  Ezen is gondolkodtam, de nem hiszem, hogy valaki szándékosan tette ezt velem.

–  Van ellensége?

–  Nem tudok róla...

–  A felmentése után követel valamiféle kártérítést az UEFA-tól?

–  Az ügyvédemmel egyeztetnem kell ennek kapcsán. A kérdésére most még nem tudok válaszolni.

–  Arra talán igen, hogy játszik-e a hétvégén?

–  Elvileg játszhatnék, de aligha szállok be a Kaposvár elleni bajnokin. Bár folyamatosan edzettem, így jó erőben vagyok, jelentős meccshiánnyal küzdöm. A legkeményebb edzés sem pótolhatja az elmulasztott mérkőzéseket. Most azon vagyok, hogy minél hamarabb utolérjem magam, visszatérjek arra a szintre, ahol voltam, mielőtt ártatlanul eltiltottak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Felmentették a lokistát a bundavád alól!
A Debrecen egyik szeme sír, a másik nevet: a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) felmentette Mészáros Norbertet, ellenben Vukasin Polekszics büntetését helybenhagyta....
Tovább a teljes cikkhez »


KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Loki: májusban döntenek a bundaügyben
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) csütörtökön május 16-ig meghosszabbította az ítélethozatali határidőt a Debrecen két eltiltott labdarúgója, Mészáros Norbert és a montenegrói Vukasin Poleksic fellebbezésének ügyében....
Tovább a teljes cikkhez »


KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Debrecent nem keresték a bundaügyben
Sem a debreceni klubot, sem a játékosait nem kereste meg a bochumi ügyészség, amely a labdarúgó bundabotrányban vizsgálódik. A bajnoki címvédő klub honlapján Róka Géza klubigazgató kiemelte, hogy bármi is áll a vádiratban, az...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu