KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CAS"
London 2012: a dopping nem kizáró ok! 2011. október 6. 13:31 A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) csütörtökön érvénytelennek nyilvánította az úgynevezett hat hónapos olimpiai szabályt, ez azt jelenti, hogy a doppingvétség miatt ennél hosszabb időre eltiltott sportolókat nem lehet kizárni a következő játékokról.
 
Horrorösszeget „kér” a Fener az UEFA-tól 2011. szeptember 5. 11:22 Még a török közvélemény nagy része is egyetértett a kizárással, ehhez képet a vesztegetési ügyben elnöke révén is érintett Fenerbahce elképesztő összegű kártérítésért perelte be az UEFA-t a nemzetközi Sportdöntőbíróságon (CAS). Az isztambuli klub legalább 45 millió eurós (!!!) kártérítést követel.
 
„Kikészültem, több kilót fogytam!" 2011. május 6. 13:20 EXKLUZÍV! A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) csütörtökön felmentette Mészáros Norbertet, a Debrecen labdarúgóját a „bundavád" alól, így elvileg már játszhat a hétvégi bajnokin. A 30 éves védő a SportHíradónak adott interjújában elmondta, nagyon megviselte, hogy ártatlanul eltiltották, csaknem egy évre parkoló pályára tették. Emiatt több kilót fogyott, lelkileg összezuhant. Előfordulhat, hogy kártérítést követel az őt közel egy évig elmeszelő UEFA-tól.
 
Felmentették a lokistát a bundavád alól! 2011. május 5. 18:04 A Debrecen egyik szeme sír, a másik nevet: a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) felmentette Mészáros Norbertet, ellenben Vukasin Polekszics büntetését helybenhagyta.
 
Igazolhat a Chelsea! 2009. november 6. 13:03 Felülbírálta a FIFA döntését és átmenetileg feloldotta a Chelsea FC-re vonatkozó átigazolási tilalmat a Sportdöntőbíróság (CAS)! Ez azt jelenti, hogy januárban mégis változtathat játékoskeretén Carlo Ancelotti mester. A CAS a későbbiekben hoz végleges döntést, egyelőre nem tudni, mikor.
 
Labdarúgás, Vb 2010: a CAS is elutasította az iraki óvást 2008. szeptember 29. 21:12 A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség(FIFA) után hétfőn a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) is elutasította Irak óvását, ezzel eldőlt, hogy az Ázsia-bajnok válogatott biztosan nem lehet ott a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon.
 
Peking 2008: a CAS-nál a 23 éven aluli futballisták ügye 2008. augusztus 1. 20:18 Az FC Barcelona, a Schalke 04 és a Werder Bremen a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordult annak nyomán, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) állásfoglalása alapján valamennyi klub köteles elengedni valamelyik válogatottba meghívott 23 éven aluli játékosát a pekingi olimpiára.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu