Felmentették a lokistát a bundavád alól!

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 5. 18:04
A Debrecen egyik szeme sír, a másik nevet: a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) felmentette Mészáros Norbertet, ellenben Vukasin Polekszics büntetését helybenhagyta.


Mint ismert, a CAS március 10-én hallgatta meg az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) által eltiltott két debreceni futballistát, a velük tartó ügyvédeket, illetve tanúként Dombi Tibort és Djordje Panticsot.

Az UEFA azért marasztalta el a két játékost, mert a szövetség szerint nem tettek eleget a jelentési kötelezettségüknek, amikor megpróbálták őket megvesztegetni - írja a dvsc.hu. A védőt 2011. december 31-ig, a kapust 2012. június 30-ig tiltotta el a szövetség.

A montenegrói kapus - aki korábban elismerte a megkeresést – enyhítés reményében fordult a CAS-hoz, míg védőnk felmentésben bízott, hiszen egyáltalán nem került kapcsolatba semmiféle mérkőzést befolyásolni szándékozó személlyel.

A CAS csütörtökön meghozta az ítéletet, és Mészáros Norbertet felmentette, Vukasin Polekszics büntetését azonban helybenhagyta.

"Nagyon boldog vagyok, mert kiderült az ártatlanságom. Semmit nem követtem el, éppen ezért bíztam benne, hogy ha a legutolsó fórumon is, de felmentenek. - mondta Mészáros Norbert az MTI-nek. - Az elmúlt egy évért egyelőre az a tudat kárpótol, hogy ismét játszhatok. Tél óta az NB II-es csapattal edzek folyamatosan, tehát jó erőben vagyok, csak meccshiányom van. Kondás Elemér vezetőedző majd eldönti, hogy számít-e rám a bajnokság hajrájában."

A CAS közleménye leszögezi: a vizsgálat során az nem nyert bizonyítást, hogy manipulált eredmény született volna az ominózus találkozón, melyen a Fiorentina 4-3-ra győzött a Debrecen ellen.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu