KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BUNDABOTRANY"
Házi őrizetben a főgyanúsítottak 2013. április 9. 15:25 A nemzetközi futball bundabotrány három magyarországi főgyanúsítottja előzetes letartóztatásból házi őrizetbe került a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) keddi tájékoztatása szerint.
 
Bundaügy: börtön helyett pénzbüntetés 2012. november 6. 15:45 Enyhítette a Pécsi Ítélőtábla kedden jogerősen annak a volt barcsi labdarúgónak a büntetését, aki tavaly egy fogadás sikeréért bundázásra akarta rávenni Törtei Tamást, a PMFC akkori játékosát.
 
Bundaügy a Napolinál 2012. október 26. 21:17 A Napolihoz is elértek a bundabotrány szálai: az olasz futballszövetség vizsgálóbírója beidézte a csapat egykori harmadik számú kapusát, Matteo Gianellót 2009-2010-es szezon utolsó fordulójában rendezett Sampdoria-Napoli mérkőzéssel összefüggésben.
 
Nyilasit is kihallgatták bundaügyben 2012. július 27. 08:44 A Blikk információi szerint Nyilasi Tibort, a Ferencváros egykori válogatott labdarúgóját, jelenlegi szakkommentátort is kihallgatták bundaügyben. Leginkább korosztályos meccsekről beszélt vele a hatóság, de nem vádlottként, hanem tanúként.
 
Pomper: Igen, bundáztam 2012. április 3. 11:03 Pomper Tibor a nyilvánosság számára is megerősítette, hogy részt vett két futballmeccs manipulálásában a REAC játékosaként - derül ki a Nemzeti Sportnak adott interjújából.
 
Teljessé vált a magyar "bundacsapat" 2012. március 29. 10:39 Sz. Leventét és F. Balázst is egy rendbeli kötelességszegéssel gyanúsítja a Központi Nyomozó Főügyészség Fogadási csalás: két kapus is érintett, teljessé vált a „bundacsapat”.
 
REAC: még négy focistát állítottak elő 2012. március 27. 17:42 A nemzetközi fogadási csalások ügyében a REAC egy jelenlegi és három korábbi labdarúgóját állították elő kedd reggel a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) és a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai.
 
Újabb előállítások bundaügyben 2012. március 27. 10:29 Több jelenlegi és korábbi labdarúgót előállított kedd reggel a fogadási csalások ügyében vizsgálódó Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) a Nemzeti Sport információ szerint.
 
Tusorit felmentették a bundaügyben 2012. március 21. 16:29 A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottsága szerdán elévülés okán felmentette Tusori Richárd siófoki futballistát, akinek a fegyelmi bizottság januárban függesztette fel a játékjogát, mivel gyanúsított a bundabotrányban.
 
Aczélt újabb bundabotrány fenyegeti 2012. március 20. 17:07 Aczél Zoltán labdarúgóedzőt az eddigi két, siófoki után egy újabb, ezúttal REAC-mérkőzés eredményének manipulálásával gyanúsítják a nemzetközi fogadási csalások kapcsán.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu