Pomper: Igen, bundáztam

Létrehozva: 2012. április 3. 11:03
Pomper Tibor a nyilvánosság számára is megerősítette, hogy részt vett két futballmeccs manipulálásában a REAC játékosaként - derül ki a Nemzeti Sportnak adott interjújából.


 

„Valóban nem tagadtam, hogy a REAC játékosaként részt vettem két bajnoki mérkőzés eredményének befolyásolásában – mondta Pomper Tibor. - Gyakorlatilag ismertették velem, hogy mivel gyanúsítanak, én pedig feltettem a kezem, és mindent elismertem. Vagyis azt, hogy két meccs befolyásolásáért igen, pénzt kaptam. Vállalom, amit elkövettem, de hangsúlyozom, hogy két mérkőzés kapcsán vádoltak meg, csak ezekért vállalom a felelősséget" - nyilatkozta Pomper Tibor a Nemzeti Sport keddi számában.

A gyanú szerint Pomper és három további játékos 2008 és 2009 között NB I-es bajnoki és Ligakupa-mérkőzések eredményét befolyásolták, esetenként 2000 euró, illetve 100-110 ezer forint ellenében. A védőt egy hete állították elő, nem jelentett be panaszt, és részletes beismerő vallomást tett a nyomozóknak. Azóta összesen 14 REAC-játékos került a hatóságok látókörébe az ügy kapcsán.

Címkék: bundabotrany
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu