Igazolhat a Chelsea!

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 6. 13:03
Felülbírálta a FIFA döntését és átmenetileg feloldotta a Chelsea FC-re vonatkozó átigazolási tilalmat a Sportdöntőbíróság (CAS)! Ez azt jelenti, hogy januárban mégis változtathat játékoskeretén Carlo Ancelotti mester. A CAS a későbbiekben hoz végleges döntést, egyelőre nem tudni, mikor.


A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség szeptember elején másfél évre eltiltotta az átigazolásoktól a Chelsea-t, mert a hatályos szabályokat megkerülve környékezte meg az RC Lens egyik játékosát. Ez azt jelentette volna, hogy a londoni klub legközelebb 2011. január 1-jétől szerződtethet új futballistát. Az ügyben érintett játékos, Gael Kakuta 780 ezer eurós büntetést és négy hónapra szóló eltiltást is kapott. A Chelsea 130 ezer eurós bírságot kapott.

A CAS közleményben tudatta: "A szankciókat egyelőre nem foganasíthatják, amíg a CAS nem hoz végleges döntést az ügyben."

Jelen állás szerint készülhet tehát a téli átigazolási hadműveletekre a Chelsea. Az Inter Zapresic 17 éves szupertehetsége, a horvát válogatott reménysége, Matej Delac is a vártnál hamarabb csatlakozhat a londoniakhoz.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu