Loki: májusban döntenek a bundaügyben

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 31. 22:57
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) csütörtökön május 16-ig meghosszabbította az ítélethozatali határidőt a Debrecen két eltiltott labdarúgója, Mészáros Norbert és a montenegrói Vukasin Poleksic fellebbezésének ügyében.


Róka Géza, a Debrecen klubigazgatója az együttes honlapját úgy tájékoztatta: a döntésről a december 31-ig eltiltott Mészáros Norbert és a 2012. június 30-ig eltiltott Vukasin Poleksic ügyvédeit értesítette a CAS.

A szervezet március 10-én hallgatta meg az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) által eltiltott két futballistát, a velük tartó ügyvédeket, illetve tanúként Dombi Tibort és a szerb Djordje Panticot.

A két játékost az UEFA azért tiltotta el, mert a Fiorentina elleni, 2009. október 20-i Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés előtt nem tettek eleget a jelentési kötelezettségüknek, amikor megpróbálták őket megvesztegetni.

Vukasin Poleksic – aki korábban elismerte a megkeresését – enyhítésért, Mészáros Norbert felmentésért fellebbezett, mondván, egyáltalán nem került kapcsolatba mérkőzést befolyásolni szándékozó személlyel.

$$kapcsoloodo:45769$$

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu