Játékosinvázió a Juventusba!

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 18. 17:57
Mindenben megegyezett a Juventus a Cataniával az uruguayi válogatott támadó Jorge Martínez klubváltásáról! A hírt a szícíliai klub honlapja közölte. Tizenkét millió eurót költenek a játékosra a bianconerók. Bonucci és Storari is jön. Kraszicsért még mindig tárgyalnak, nincsenek messze az álláspontok, ahogy Gallas ügyében sem. Pepével együtt még ebben a hónapban meglehet a hat igazolás a Zebráknak.


Jorge Martínez - aki óriási meglepetésre maradt ki Oscar Tabárez vb-keretéből - szélsőként és klasszikus befejezőcsatárként is megállja a helyét, nagy erőssége lehet az új Juventusnak. 

Pietro Lo Monaco sportigazgató ugyan hangsúlyozta, amíg nem történt aláírás, addig bármi előfordulhat a játékospiacon, de nem valószínű, hogy visszakoznának a torinóiak, ha már megnyerték a 27 éves futballista kegyeiért folyó gyilkos küzdelmet a Lazióval szemben.

A Corriere dello Sport már azt is bejelentette: a következő szezontól a Juventusban kergeti a labdát Leonardo Bonucci. Ő Martínezzel ellentétben kint van a vébén, de egyelőre nem sikerült Marcello Lippi bizalmába férkőznie. A 23 éves labdarúgó szerződtetése egy hét múlva lehet hivatalos. Bonucci a Bari és a Genoa közös játékosa, a hírek szerint mindkét klubbal sikerült megegyezniük a Zebráknak. A torinói egyesület cserébe a ligúriaiaknál "hagyja" Domenico Criscito játékjogát és Raffaele Palladinóénak a felét, míg a Barit Sergio Almirónnal és két millió euróval vigasztalja.

Bár a hivatalos megerősítésre még várni kell, immáron azt is biztosra vehetjük, hogy Marco Storari a következő szezontól a Juventus csapatát erősíti. A 33 éves kapus az első számú hálóőr, Gianluigi Buffon helyettese lesz az Öreg Hölgynél. Négy és fél millió eurót fizetnek érte a piros-feketéknek. A szerződés aláírása már csak formalitás.

Az igazi nagy durranás Milosz Kraszics Torinóba költöztetése lenne, a szerb válogatott és a CSZKA Moszkva jobbszélsőjének ügyében 15 millió eurónál találkozhatnak az álláspontok - tudta meg a Tuttosport.

És akkor még nem szóltunk William Gallasról, akit ingyen igazolna le az olasz rekordbajnok.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu